Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του στυλίστα Νάσου Κάτρη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - ''Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο'' (βίνβτεο)

Άπαρηγόρητη η οικογένειά του... 

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης ο σχεδιαστής Νάσος Κάτρης.

Τον 40χρονο σχεδιαστή φαίνεται πως βρήκαν νεκρό φιλικά του πρόσωπα στο σπίτι του στο Λαγονήσι καθώς ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις που του έκαναν.

 

 

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στυλίστας είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον θάνατό του.

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Χαλκίδα, τον τόπο καταγωγής του, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχή αλλά και τη Μύκονο ενώ τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

Στο σώμα του άτυχου νέου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Όσα είπε ο πατέρας του 

Ο πατέρας του Νάσου Κάτρη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί, ενώ θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς παρόλο που έκανε το εμβόλιο, ήταν μια χαρά.

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» είπε.

 

 

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» συμπλήρωσε ο πατέρας του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ