Σα νεράιδα ντυμένη στα λευκά η πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας : Vintage chic ρομαντικές εμφανίσεις για μαμά & κόρη (φώτο)

Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν με λευκά ρομαντικά φορέματα 

Η πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας μαζί με τους γονείς της, την Πριγκίπισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Δανιήλ βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια ενός νέου γλυπτού που εγκαταστάθηκε  στο Djurgården ως μέρος του πολιτιστικού ιδρύματος που έχει το  όνομά της.

Η νεαρή πριγκίπισσα της Σουηδίας περίμενε ενθουσιασμένη αυτή τη γιορτή.

Αυτή τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, η κόρη της Πριγκίπισσας Βικτώριας και του Πρίγκιπα Δανιήλ επισκέφτηκε τους Michael Elmgreen και Ingar Dragset. 

Αυτό το δίδυμο εικαστικών καλλιτεχνών - ο πρώτος Δανός, ο δεύτερος Νορβηγός - εργάζεται στο Βερολίνο, είναι οι δημιουργοί του γλυπτού Life Rings (Lifebuoys) που ανεγέρθηκε πρόσφατα στο Klungliga Djurgården (το βασιλικό πάρκο του Djurgården) στη Στοκχόλμη. 

Αυτή είναι η δεύτερη εργασία που θα εγκατασταθεί εδώ ως μέρος του "Prinsessan Estelles kulturstiftelse".

Το «πολιτιστικό Ίδρυμα Πριγκίπισσα Εστέλ» , δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των γονιών της και άρχισε να λειτουργεί στις 4 Φεβρουαρίου του 2020.

 

 

Στη συνέχεια, το Παλάτι εξήγησε ότι στόχος του ιδρύματος ήταν να προωθήσει πολιτιστικές δραστηριότητες στη Σουηδία, ιδίως συνεχίζοντας να διοργανώνει περιοδικές εκθέσεις γλυπτών σε αυτό το βασιλικό πάρκο.

Με ελεύθερη είσοδο για όλους, κάνει τη σύγχρονη τέχνη προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. 

 

 

Το γλυπτό  Life Rings (Lifebuoys) φέρνει ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε αυτήν την περίοδο που κυριαρχείται από την πανδημία Covid-19.

Πολύχρωμο, χαρούμενο και παιχνιδιάρικο, διαθέτει κόκκινα και άσπρα σωσίβια σε μια κατασκευή που ανεβαίνει στον ουρανό σε ύψος 8 μέτρων.

Τα σωσίβια συμβολίζουν τη ασφάλεια σε περιόδους κρίσης. 

 

 

«Συνήθως το βλέπουμε ως μοναχικό αντικείμενο, αλλά στο γλυπτό των Elmgreen & Dragset, πολλά σωσίβια συνδέονται μεταξύ τους σε μια αλυσίδα που εκτείνεται μέσω του αέρα.

Τα σωσίβια δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν αλλά συμβολίζουν κάτι μεγαλύτερο - ότι είμαστε όλοι εξαρτημένοι  ο ένας από τον άλλο, και ότι πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον », αναφέρει το Παλάτι σε δήλωση του, σύμφωνα με την Paris Match.

 

 

Η πρικγίπισσα Εστέλ εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση με την εμφάνιση της.

Με λευκό σύνολο από vintage ρομαντικό μπλουζάκι και λευκή κλος μίνι φούστα  ήταν σαν νεράιδα με τα ξανθά της μαλλιά να πέφτουν στους ώμους της,

Συνδύασε το σύνολο του γαλλικού οίκου Bonpoint με λευκά αθλητικά παπούτσια.

 

 

Εξίσου εντυπωσιακή με λευκό ρομαντικό φόρεμα με δαντέλα, η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας.

Μαμά και κόρη ακολούθησαν την τάση της μόδας που επιβάλλει  vintage chic , ρομαντικά φορέματα .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ