Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Έρωτας στο Παρίσι! Η φωτογραφία της πρωταθλήτριας αγκαλιά με τον αγαπημένο της & καρδούλα

Μαζί στην πόλη του Φωτός!

Έρωτας στο Παρίσι για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Roland Garros.

Μπορεί η κορυφαία τενίστρια να αποκλείστηκε τελικά από τα ημιτελικά όμως κατόρθωσε να φτάσει πολύ κοντά στον τελικό, ενώ σημείωσε και μια ιστορική νίκη.

Από το πλευρό της δεν έλειψε όλο αυτό το διάστημα ο γιος του πρωθυπουργού, με τον οποίο οι φήμες το τελευταίο διάστημα την θέλουν να είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά οι δυο τους είναι μαζί, ενώ μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories της η Μαρία Σάκκαρη έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες αφού ανάρτησε μια κοινή τους εικόνα βάζοντας πάνω και ένα emoji με κατακόκκινη καρδιά.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την τενίστρια και τον γιο του πρωθυπουργού αγκαλιασμένους στην πόλη του Φωτός, ενώ να μια εικόνα δημοσίευσε στα stories του και ο γιος του πρωθυπουργού που πρόσφατα τελείωσε την υποχρεωτική του θητεία στο στρατό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ