Στα κόκκινα η Kate Middleton, στα λευκά - φούξια η Jill Biden: Η Δούκισσα συναντήθηκε με την πρώτη κυρία- Η ερώτηση για την Lilibeth Diana (φωτό)

Οι δύο κυρίες συζήτησαν για την εκπαίδευση

Επίσκεψη στη Βρετανία πραγματοποιεί η Jill Biden που συναντήθηκε με την Kate Middleton.  Κομψές οι δύο κυρίες επέλεξαν outfits με έντονο χρώμα ενώ συνομίλησαν για την εκπαίδευση.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα William και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συζήτησαν για την φροντίδα και την εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία, ενώ παράλληλα επισκέφτηκαν μαζί και ένα σχολείο.

 

 

 

Για την περίσταση η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε επιλέξει ένα κόκκινο φόρεμα που τόνιζε την μέση της, ενώ είχε συνδυάσει το σύνολό της με nude γόβες.

Η σύζυγος του Αμερικανού πρέδρου Joe Biden (που συμμετέχει αυτό το διήμερο στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στη Κορνουάλη της Βρετανίας) από την άλλη είχε φορέσει ένα λευκό φόρεμα, ενώ «έσπασε» την μονοχρωμία επιλέγοντας ένα φούξια σακάκι που ταίριαζε με τα ξανθά της μαλλιά.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duche.sskate

 

Μάλιστα η γιατρός έκανε και μια ερώτηση στην Kate για τον ερχομό της μικρής Lilibeth Diana, της κόρης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Harry - Μeghan: Τελικά το όνομα της κόρης τους Λίλιμπετ- Diana, συνδέεται και με αυτό της μητέρας της - Δείτε πώς

«Της εύχομαι τα καλύτερα. Ανυπομονώ να την γνωρίσω. Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα, ελπίζω πως αυτό θα γίνει σύντομα» απάντησε η Kate Middleton για την γέννηση του 11ου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Φωτογραφίες: Instagram.flotus

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός γιος της Νταϊάνα ζει πλεον ζει στην Καλιφόρνια μαζί με την Meghan, τον γιο τους Archie και το νεο πλεον μέλος της βασιλικής οικογένειας, την μικρή Lilibeth Diana.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ