Κώστας Γκρέκας: «Ήταν σαν να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων» - Ο μεγάλος νικητής μίλησε για όλα όσα έζησε στη «Φάρμα (βίντεο)

«Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε..»

Ο νικητής της Φάρμας, Κώστας Γκρέκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τη μεγάλη του νίκη αλλά και για την εμπειρία της συμμετοχής του στο παιχνίδι.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός».

Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20"» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο Κώστας Γκρέκας.

Ο νικητης της Φάρμας φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  «πολλοί φίλοι μου πίστευαν ότι θα καταφέρω να πάρω το έπαθλο».

Ο ίδιος στην πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την νίκη του στην Φάρμα έγραψε στο Instagram:

«Ένα δύσκολο αλλά και ευχάριστο ταξίδι που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ?εφτασε στο τέλος του. Σας ευχαριστώ ολους για την αγάπη και τη στήριξη που μου δώσατε , και ευχαριστώ τους συμπαίχτες μου για τις όμορφες και μοναδικες στιγμές που μοιραστήκαμε στη Φάρμα μας … Να είστε όλοι καλά με ένα ωραίο καλοκαίρι χωρίς ?».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ