9 επίσημες εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα με jumpsuit: Έθνικ, floral, μαύρα και κόκκινα - εσείς με ποιο την προτιμάτε; (φωτό)

 Μαθήματα στυλ!

Όταν η βασίλισσα Μάξιμα φοράει jumpsuits! Η Ολλανδή μονάρχης έχει επιλέξει αρκετές φορές για κάποια επίσημη εμφάνισή της το συγκεκριμένο ρούχο.

Η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου είναι μια κομψή royal που δεν φοβάται να βάλει στην γκαρνταρόμπα της έντονα χρώματα και prints.Έτσι συχνά πυκνά την βλέπουμε με πολύχρωμα σύνολα και ρούχα με ζωηρά patterns.

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και όταν επιλέγει για κάποια από τις εμφανίσεις της να φορέσει jumpsuits, που είναι μια πολύ καλή εναλλακτική αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε το φόρεμα ή αν θέλουμε να βγούμε από την δύσκολη θέση του πως να συνδυάσουμε ένα σύνολο με παντελόνι.

Στον λογαριασμό queenmaxima.same στο Instagram βρήκαμε 9 εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα με jumpsuits που έχει φορέσει ανα περιόδους.

Δείτε και τα 9 looks της βασίλισσας Μάξιμα πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Από το μαύρο με το λευκό τελείωμα στους ώμους, το οποίο και είχε φορέσει με μια επίσης μαύρη εσάρπα, μέχρι το κόκκινο, που σαν χρώμα της πηγαίνει πολύ, η μητέρα της Αλεξίας, Αμαλίας και Αριάδνης παραδίδει μαθήματα στυλ. Εσεις με ποιο την προτιμάτε;

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ