Οι Spice Girls γιορτάζουν το Pride: Η Victoria Beckham μαζί με τις 4 φιλενάδες της από τα 90ς για τον μήνα Υπερηφάνειας (βίντεο)

Έφερε τα «μεγάλα όπλα» για να την βοηθήσουν στο εγχείρημά της!

Spice Girls Victoria Beckham, Mel B, Mel C, Emma Bunton, και Geri Halliwell «συμμάχησαν» με αφορμή το Pride και γιορτάζουν τον μήνα υπερηφάνειας.

Ειδικότερα η Victoria Beckham σχεδίασε μπλουζάκια θέλοντας να βοηθήσει τους νέους της LGBTQ κοινότητας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης και έφερε τα «μεγάλα όπλα» για να την βοηθήσουν στο εγχείρημά της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

 

Ποια είναι αυτά; Φυσικά οι φιλενάδες της από τα 90ς, τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος που «χαρακτήρισε» μια ολόκληρη δεκαετία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

 

Στο βίντεο για την καμπάνια της σχεδιάστριας μόδας,  x Spice Girls ‘Wannabe’ Pride 2021, βλέπουμε μια, μία τις Spice Girls να φορούν τα μπλουζάκια που σχεδίασε η Victoria ενώ από πίσω παίζει το πιο γνωστό ισως κομμάτι τους, το «Wannabe».

 

 

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του David Beckham βλέπουμε και την μοναχοκόρη του ζευγαριού (τα άλλα τους παιδιά βλέπετε είναι όλα αγόρια!) την Ηarper, να ποζάρει φορώντας την μπλούζα της μαμάς για το Pride.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ