Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/6) από την Άση Μπήλιου: Η όψη Κρόνου-Ουρανού φέρνει σεισμικές δονήσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η εβδομάδα ξεκινά με την επανάληψη της κύριας όψης της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Τρίτης.

Με κάποιον τρόπο αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας, φέρνοντας προβληματισμούς σχετικά με το αν πρέπει να μείνουμε ή να φύγουμε από αυτές.

Η όψη Κρόνου-Ουρανού φέρνει σεισμικές δονήσεις και στην ερωτική μας ζωή. Αν μια σχέση είναι στέρεη, δοκιμασμένη στα δύσκολα και στον χρόνο, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αν όμως είναι χτισμένη σε λάθος βάσεις, τότε ναι μια τέτοια όψη μπορεί συμβολικά πάντα να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση και το τέλος της. Με κάποιον τρόπο το σύμπαν μας καλεί να δούμε τα δικά μας θέματα και επαναλαμβανόμενα μοτίβα στον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Στην αρχή μπορεί να μας φαίνονται όλα δύσκολα, αλλά στην πορεία μαθαίνουμε έτσι να κάνουμε πιο σωστές επιλογές. Την Κυριακή ο Δίας γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς. Κι αυτό το φαινόμενο είναι βοηθητικό προς ένα εσωτερικό ψάξιμο και έναν διάλογο με τον ίδιο μας τον εαυτό σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας. Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ότι οι σχέσεις ξεκινούν από μας τους ίδιους.

ΚΡΙΟΣ

Το να ακούτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε ζώδια του νερού, στον Καρκίνο και τους Ιχθύς αντίστοιχα. Μάλιστα, από αυτή την εβδομάδα που ετοιμάζεται ο Δίας να γυρίσει ανάδρομος, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την πορεία των ερωτικών σας δεν χρειάζεται να τις ψάξετε αλλού, παρά μόνο μέσα σας. Μπορεί να είστε σε μια σχέση που ξέρετε ότι δεν σας κάνει πολύ καλό ή μπορεί να ανέχεστε συμπεριφορές και καταστάσεις που βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι απέχουν πολύ από το να είναι εκδηλώσεις αγάπης. Βέβαια πολλές φορές όσο κι αν το γνωρίζουμε μέσα μας, προσπαθούμε να αποφύγουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε μια τέτοια σχέση, για να αποφύγουμε ίσως τον πόνο ή γιατί καλύπτει τις ανασφάλειες μας. Είναι κρίμα όμως να μένετε εγκλωβισμένοι στη δυστυχία. Ο Άρης στον Λέοντα αν μη τι άλλο θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τότε που ο Ουρανός πήρε θέση στο ζώδιο σας, οι ευκαιρίες για αλλαγές πλήθυναν σε όλα τα επίπεδα. Φέτος όμως που η κυρίαρχη όψη της χρονιάς είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό η γεύση είναι κάπως διαφορετική, διότι εδώ οι αλλαγές προκύπτουν μέσα από συνθήκες που πιθανώς σας δυσκολεύουν. Αυτό μπορεί να ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική σας ζωή. Με κάποιον τρόπο είστε πια αποφασισμένοι να έχετε την προσωπική ζωή που σας αξίζει και θέλετε και δεν είστε καθόλου διατεθειμένοι να βάλετε νερό στο κρασί σας για κάτι λιγότερο από αυτό. Τα ξημερώματα της Τρίτης το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, το δεύτερο στη σειρά γι’ αυτή τη χρονιά, μπορεί να δημιουργήσει μέσα σας μια ανισορροπία ή να σας χτυπήσει ένα καμπανάκι, δημιουργώντας το δίλημμα αν πρέπει να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν ή να τα αλλάξετε εντελώς. Αν αυτή την εβδομάδα αποφασίσετε να λήξετε μια σχέση, απλά θα είναι η συνέπεια ενός μεγάλου διαστήματος που παλέψατε μέσα σας με αυτή την ιδέα και δεν πρέπει να το μετανιώνετε ή να έχετε δεύτερες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιρροή των εκλείψεων από πέρυσι μέχρι φέτος έχει βοηθήσει πολύ στο να συνειδητοποιήσετε πράγματα για σας τους ίδιους, αλλά και για τις σχέσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε. Οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις σας αλλάζουν σταδιακά κι αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε είστε άνθρωποι που αγαπάτε τις αλλαγές, ακόμη κι αν αυτές δεν παίρνουν την «έγκριση» των άλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσατε να βγείτε από μια σχέση προς έκπληξη της οικογένειας σας ή να δημιουργήσατε μια σχέση μ’ ένα άτομο πολύ διαφορετικό από σας, αναφορικά με την κουλτούρα, την παιδεία ή το κοινωνικό ή εθνικό του υπόβαθρο. Ακόμη, μπορεί να είδατε ότι σας ταιριάζει πιο πολύ να κάνετε ελεύθερες σχέσεις ή το αντίστροφο. Όποια κι αν είναι η απόφαση σας για την προσωπική σας ζωή πραγματικά δεν πέφτει σε κανέναν λόγο ούτε να σας κριτικάρει ούτε επίσης να έχει άποψη. Κι αν αυτή την εβδομάδα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο απλώς προσπεράστε σφυρίζοντας αδιάφορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης για δεύτερη φορά φέτος (θα ακολουθήσει και τρίτη τον Δεκέμβριο) με κάποιον τρόπο δυναμιτίζει τους τομείς των σχέσεων σας. Οι φίλοι σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα, καθώς προσπαθούν να σας εμψυχώσουν και να σας βοηθήσουν να δείτε πόσο αξίζετε και πόσο κακό μπορεί να σας κάνει να μένετε σε μια σχέση μη υγιή, εξαιτίας μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εξάρτησης. Αν όντως είστε σε μια τέτοια ερωτική ιστορία, τότε με τη βοήθεια ενός φίλου-ης μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη κι αυτοπεποίθηση και να δώσετε τέλος σε μια ζημιογόνα και καταστρεπτική σχέση. Αν είστε μόνες-οι, καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, μπορεί να έχετε απρόσμενες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα, αλλά που δεν παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά όπως θα επιθυμούσατε. Οπότε αν δεν έχετε στόχο κάτι σταθερό απολαύστε τις, αλλά αν θέλετε σχέση προσπεράστε τις!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ