Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στην τηλεόραση: Η πρώτη backstage φωτό με τους συμπρωταγωνιστές της στην «Γη της Ελιάς»

Θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Μετά από χρόνια απουσίας η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στην τηλεόραση με την ίδια να δημοσιεύει και την πρώτη backstage φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της.

Ειδικότερα η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική, αφήνοντας μάλιστα για μεγάλο διάστημα τον χώρο της υποκριτικής - ώστε να αφοσιωθεί στην δεύτερη αυτή ιδιότητάς της - βρέθηκε στη Μάνη για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» η οποία και θα προβάλεται μέσα από την τηλεόραση του Mega.

Στην εικόνα που μοιράστηκε στα social media την βλέπουμε μαζί  με την Λυδία Κονιόρδου αλλά και τον Τάσο Ιορδανίδη, με τους οποίους και συμπρωταγωνιστεί στο καινούργιο σήριαλ.

Σε άλλη ανάρτησή της η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία είναι καθισμένη σε ένα πεζούλι και φορά ένα ριγέ μπλουζάκι και τα γυαλιά ηλίου της.

Να σημειωθεί ότι η Άντζελα Γκερέκου στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε αρκετές αγαπημένες σειρές (βλ Τμήμα Ηθών, Ο ήχος της σιωπής, Η πρόβα του Νυφικού), ενώ τώρα επέστρεψε στη Μάνη τριανταπέντε χρόνια μετά την ταινία «Το κορίτσι της Μάνης», που ήταν και το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό έργο στο οποίο έπαιξε.

Η όμορφη πολιτικός έχει μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μια κόρη, την πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλου που επίσης έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ