Κώστας Πάντος για σποτ συνεδρίου Γονιμότητας: «Ερχόμαστε οι γυναικολόγοι αντιμέτωποι με γυναίκες 40άρες που θέλουν να κάνουν παιδί» (βίντεο)

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί τελικά το συνέδριο

Με αφορμή την κατακραυγή για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας, ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος σχολίασε και τοποθετήθηε επί του ζητήματος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Ο γνωστός γυναικολόγος που ειδικεύεται στην εξωσωματική γονιμοποίηση και είναι ένας εκ των ομιλιτών του συνεδρίου, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το σποτ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τον ίδιο να παραδέχεται ότι είναι σκληρό για τις γυναίκες, αλλά είναι η ωμή αλήθεια.

«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια» είπε αρχικά και συμπλήρωσε ότι: «Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου». Τόνισε δε ότι το βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.

Ακόμα είπε ότι ο σκοπός του βίντεο δεν είναι να πει στις γυναίκες πότε θα κάνουν παιδιά, ούτε να τις πείσει να γίνουν μητέρες ή να τις εκβιάσει.Σκοπός όπως είπε είναι να τις ενημερώσει. Μάλιστα μίλησε για την ορμόνη της γονιμότητας λέγοντας πως όσο μεγαλώνει μια γυναίκα τόσο η ορμόνη πέφτει.

«Εγώ καθημερινά όπως και άλλοι συνάδελφοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με γυναίκες 40άρες, 50άρες που έρχονται πρώτη φορά να αποκτήσουν παιδί χωρίς να γνωρίζουν τα όρια που θέτει η φύση» πρόσθεσε ακόμα.

Ακόμα αναφέρθηκε και στην ανάστηση που έκανε η Καίτης Γαρμπή με τον ίδιο να λέει ότι πρόκειται για παρεξήγηση και εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χθες βράδυ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

 

 

Δείτε επίσης: Σάλος με το Συνέδριο για την Γονιμότητα: Απέσυρε την αιγίδα η ΠτΔ - είπαν «όχι» Ελεονώρα Μελέτη, Καίτη Γαρμπή, Ράνια Θρασκιά (φωτό & βίντεο)

 

Πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί τελικά το συνέδριο που αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ