Ο Joe & η Jill Biden ήπιαν τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ: Μέσα σε 70 χρόνια έχει συναντήσει 11 Αμερικανούς προέδρους! - ποιοι ήταν; (φωτό & βίντεο)

Τον ρώτησε «πώς είναι στον Λευκό Οίκο»

Επί της υποδοχής όλων των Αμερικανών προέδρων επί 70 χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ που ήπιε τσάι με τον Joe και την Jill Biden, οι οποίοι και βρέθηκαν στην Κορνουάλη για την Σύνοδο Κορυφής των G7.

Μετά την πρώτη επίσημή τους συνάντηση την Κυριακή η Βρετανίδα μονάρχης υποδέχτηκε στο κάστρο του Windsor τον Αμερικανό πρόερδο και την σύζυγό του.Το προεδρικό ζεύγος έφυγε με το ιδιωτικό αεροσκάφος από την Κορνουάλη για το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, ενώ απο εκεί μεταφέρθηκαν στο κάστρο με ελικόπτερο, σύμφωνα με το Hello.

Για την περίσταση η βασίλισσα Ελισάβετ είχε επιλέξει ένα ροζ floral φόρεμα από τον Stewart Parvin το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ασορτί  Rachel Trevor-Morgan  καπέλο. Στο λαιμό της φορούσε ένα κολιέ από πέρλες ενώ είχε και μια διαμαντένια καρφίτσα.

Κομψή και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ που φόρεσε ένα ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα με ασορτί σακάκι και μια λαμπερή καρφίτσα στο πέτο. Είχε συνδυάσει το σύνολό της με nude γόβες, ενώ ο σύζυγός της είχε επιλέξει ένα σκούρο μπλε κοστούμι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την συνάντηση τους δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το τι συζήτησαν, με τον ίδιο να απαντά ότι η βασίλισσα τον ρώτησε «Πώς είναι στον Λευκό Οίκο». «Είναι ωραία αλλά έχει πολύ κόσμο» της είπε εκείνος συμπληρώνοντας ότι την προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον.

Photo: Instagram/the royalfamily

Photo: Instagram/the royalfamily

Μέσα στα σχεδόν 70 χρόνια που είναι στην εξουσία η βασίλισσα της Αγγλίας έχει υποδεχτεί 10 Αμερικανός προέρδους με τον Joe Biden να είναι ο 11ος. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Donald και η Melania Trump (2018), o Barack και η Michelle Obama (2016),  ο George και η Laura Bush (2008), ο Ronald και η Nancy Reagan (1982).

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο αφιέρωμά της για τους Αμερικανούς προέδρους που έχει συναντήσει η Ελισάβετ στα σχεδόν 70 χρόνια που είναι στη εξουσία, η βασιλομήτωρ ήταν μόλις 25 ετών όταν συνάντησε τον πρόεδρο Harry Truman. Τότε ήταν ακόμα πριγκίπισσα αφού τον θρόνο κατείχε ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ