Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Mary της Δανίας για τον Έρικσεν: Η σύζυγος του διαδόχου ήταν στο ματς όταν κατέρρευσε ο ποδοσφαιριστής (φωτό)

Η κατάσταση της υγείας του Δανού ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζεται σταθερή

Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας ήταν στο γήπεδο και παρακολουθούσε το ματς όταν ο Δανός ποδοσφαιριστής Christian Eriksen κατέρρευσε.

Όπως και χιλιάδες θεατές που έβλεπαν τον αγώνα από το στάδιο ή από το σπίτι τους, έτσι και η σύζυγος του διαδόχου πρίγκιπα Frederik, συγκλονίστηκε από το περιστατικό που «πάγωσε» τον πλανήτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος στη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία για το Euro 2021 το Σάββατο και έχασε τις αισθήσεις του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FutboTV (@futbotv)

Με την αφορμή αυτή λοιπόν στην σελίδα της βασιλικής οικογένειας της Δανίας δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία από τον αγώνα με την ανάρτηση να αναφέρει τα εξής:

«Το πιο σημαντικό πράγμα απόψε είναι ότι ο Christian Eriksen είναι καλά υπό αυτές τις συνθήκες.  Ήταν συγκινητικό το να βιώσουμε το απίστευτο ομαδικό πνεύμα και το πόση στήριξη έδειξαν οι παίκτες και οι fans, μετά την τρομάρα που πήραμε».

Η κατάσταση της υγείας του Δανού ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ ο 29χρονος  μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, τις οποίες τις έκανε πρωτοσέλιδο. Ο σταρ της Ιντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους.»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ