Διακοπές και τριήμερα σε Εύβοια, Αιδηψό και Ερέτρια, από 75 ευρώ - Πάτε με το ΙΧ σας γρήγορα & με ασφάλεια (φωτό)

Η λουτρόπολη, οι παραλίες προς τη Στερεά Ελλάδα και το «μπαλκόνι» στο απέραντο Αιγαίο συνθέτουν έναν πολύ ιδιαίτερο τόπο

Το φαινόμενο με τα «τρελά νερά» στη Γέφυρα της Χαλκίδας, τα οποία αλλάζουν κατεύθυνση τέσσερις φορές στη διάρκεια της ημέρας, τα περίφημα τσιπουράδικα της πόλης και η μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα έχουν κάνει την Εύβοια δημοφιλή προορισμό για τους κατοίκους της Αθήνας.

Αλλά, Εύβοια δεν είναι μόνο η Χαλκίδα. Ο καταπράσινος βορράς δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το λιτό τοπίο του νότου, που θυμίζει περισσότερο Κυκλάδες. Η ιστορική Ερέτρια, η λουτρόπολη της Αιδηψού, οι παραλίες προς τη Στερεά Ελλάδα και το «μπαλκόνι» στο απέραντο Αιγαίο στα ανατολικά συνθέτουν έναν πολύ ιδιαίτερο τόπο, ο οποίος αναμένει από τους επισκέπτες του να τον ανακαλύψουν. Το manessistravel.gr προσφέρει πακέτα διακοπών για το καλοκαίρι και του Αγίου Πνεύματος από 75 ευρώ. Ας τα δούμε!

Αγίου Πνεύματος στο AMARONDA RESORT & SPA 4* Sup. στην Ερέτρια με το Ι.Χ. σας από 126 ευρώ

Σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουργιο (2018) πλήρως ανακαινισμένο και ανακατασκευασμένο ξενοδοχείο AMARONDA RESORT & SPA 4* Sup στην παραλία της Ερέτριας, στα 157 του εκλεπτυσμένα δωμάτια σε κεντρικό κτήριο και σε κομψά bungalows στους ατέλειωτους κήπους του συγκροτήματος. Όλα διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, μίνι ψυγείο, δωρεάν wifi, μπαλκόνι ή βεράντα. Ακόμα υπάρχουν οικογενειακά δωμάτια, επικοινωνούντα (connecting), bungalows με μοιραζόμενη πισίνα, καθώς και δύο σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr.

Στις πλούσιες παροχές του συμπεριλαμβάνονται κεντρικό εστιατόριο, ταβέρνα το καλοκαίρι στην παραλία (a la carte), μπαρ στην πισίνα και στην παραλία, πισίνα και παιδική πισίνα (με γλυκό νερό), αμμώδης ιδιωτική παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, παιδική χαρά, Kids club για παιδιά 3 έως 10 ετών, δύο γήπεδα tennis, γήπεδο basket, 5x5, beach volley, bocce, δωρεάν wifi, γωνία internet, mini market, ΑΤΜ, κέντρο ευεξίας, κομμωτήριο κατόπιν ραντεβού, παρεκκλήσι, αίθουσα συσκέψεων, υπαίθριος χώρος πάρκινγκ.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο.

Αγίου Πνεύματος στο KYMI PALACE 4* στην Κύμη Ευβοίας με το Ι.Χ. σας από 95 ευρώ

Το KYMI PALACE απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία, βλέπει στο γραφικό λιμάνι της Κύμης και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στην θάλασσα.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο.

Καλοκαίρι στο KYMI PALACE HOTEL 4* στην Κύμη με το Ι.Χ. σας από 75 ευρώ

Καλωσήλθατε στον παράδεισο της ανατολικής Εύβοιας που συνδυάζει τις εκλεπτυσμένες παροχές με την παραδοσιακά ελληνική έννοια της φιλοξενίας. Το βρίσκεται στην γραφική παραλία της Κύμης, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στην πλαγιά του λόφου με θέα προς το λιμάνι της Κύμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Το μαγικό του περιβάλλον θα σας ταξιδέψει και η καταγάλανη πισίνα του θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση διασκέδασης και ευχαρίστησης. Απαλή μουσική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα θα είναι αυτά που θα συνοδεύουν το ποτό ή το φαγητό σας.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr.

ΔΙΑΜΟΝΗ:

45 Δωμάτια (30 έως 35m2), 2 Junior Suites (45m2), 1 President Suite, 6 Δωμάτια Α.Μ.Ε.Α, 3 Executive Suites. Τα δωμάτια διαθέτουν: Αυτόνομο κλιματισμό ψύξης & θέρμανσης, Mini Bar T.V. με DVD (Σουϊτες) T.V. (Δωμάτια) Σεσουάρ, Δωρεάν ασύρματο internet (wifi), Βεράντες με θέα Θάλασσα.

Θεματικές βραδιές (1/7/21 – 31/8/21) **

Τρεις φορές την εβδομάδα, διοργανώνονται στο ξενοδοχείο μας θεματικές βραδιές όπως:

• Βραδιά BBQ με καλοψημένους νόστιμους μεζέδες που συνοδεύονται από παραδοσιακές ελληνικές σαλάτες, μεσογειακή κουζίνα και άλλα πολλά εδέσματα και γλυκά

 • Ελληνική βραδιά

• Βραδιά με σαξόφωνο ή πλήκτρα γύρω από το χώρο της πισίνας

Παιδική απασχόληση (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) **

Α. Υπάρχει καθημερινή παιδική απασχόληση 11.00 – 13.00 και 17.00 – 19.00 με παιδαγωγό. Β. Καθημερινή προβολή παιδικής ταινίας. (21:00) Γ. Μοναδικές εκπλήξεις, κουκλοθέατρο, μουσική και χορός που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας επισκέπτες. Μουσικά παιχνίδια και Survivor Games σας περιμένουν για ξέφρενη διασκέδαση.

Εστιατόριο «Το Αιγαίο» Υπάρχει η δυνατότητα παροχής μεσημεριανού γεύματος , στο εστιατόριο/ψαροταβέρνα μας «Το Αιγαίο», σε απόσταση 500m από το ξενοδοχείο, 20 μέτρα από την θάλασσα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διαλέξουν από τον τιμοκατάλογο μαγειρευτά είτε της ώρας κρεατικά και θαλασσινά – κάθε μέρα από την τράτα.

Θαλάσσιο παιδικό πάρκο “KIMI WATER SPORTS & MORE” Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες χωρίς χρέωση και λειτουργεί θαλάσσιο παιδικό πάρκο “KIMI WATER SPORTS & MORE” από μέσα Ιουνίου έως μέσα Σεπτεμβρίου. ** Οι αναγραφόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν απρόσκοπτα εφόσον δεν υπάρξουν τροποποιήσεις ως προς τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο ξενοδοχείο KYMI PALACE HOTEL 4* στην Κύμη με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΠΟΤΑ στα δείπνα. 

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στο KYMI PALACE HOTEL 4* στην παραλία της Κύμη
  • Ημιδιατροφή (πρωί και βράδυ) με ποτά στα δείπνα

Δεν περιλαμβάνονται

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
  • Ι.Χ.
  • * 3ο άτομο σε κανονική κλίνη
  • ** 3ο / 4ο / 5ο άτομο σε πρόσθετη κλίνη

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ως προσφορά έγκαιρης κράτησης, για περιορισμένο αριθμό δωματίων και για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 30 Ιουνίου. 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

2 ημέρες / 1 νύχτα
από75€/ Βραδιά
Πληροφορίες & Κρατήσεις:
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ
Εξυπηρέτηση πελατών
211 23 41 210
Συμπληρώστε την
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Καλοκαίρι στο BOMO PALMARIVA BEACH 4* στην Ερέτρια με το Ι.Χ. σας από 108 ευρώ

Αυτό το πολυτελές θέρετρο μπροστά στον κόλπο της Ερέτριας, στην Εύβοια, διαθέτει ιδιωτική παραλία με εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, εξωτερική πισίνα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Το Bomo Palmariva Beach Hotel παρέχει επίσης δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια και μπανγκαλόου του Bomo Palmariva Beach Hotel έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο ή στην πισίνα. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και στεγνωτήρα μαλλιών.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr

Το ξενοδοχείο προσφέρει γήπεδα τένις, μπιλιάρδα, χώρους παιχνιδιού, παιδικό κινηματογράφο και παιδική λέσχη. Επιπλέον, διαθέτει γυμναστήριο με σάουνα και ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία. Στο εστιατόριο με τους μπουφέδες μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Το à la carte εστιατόριο προτείνει μενού με τοπικές σπεσιαλιτέ και χορτοφαγικές επιλογές. Για χαλάρωση με ένα ποτό ή σνακ, επισκεφτείτε το κεντρικό μπαρ, το beach bar ή το pool bar με τη βεράντα. Το ξενοδοχείο συνδέεται με το κέντρο της Χαλκίδας με τα δημοτικά λεωφορεία, τα οποία εκτελούν δρομολόγια κάθε 30 λεπτά. Σε κοντινό σημείο θα βρείτε δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Καλοκαίρι στο AMARONDA RESORT & SPA 4* στην Ερέτρια με το Ι.Χ. σας από 85 ευρώ

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Amaronda Resort & Spa προσφέρουν στον επισκέπτη το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσει και να απολαύσει στο έπακρο τις διακοπές του στην Ερέτρια.

 Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ