Mαγευτικά τοπία - διακοπές από 80 ευρώ: Μεσσηνία, Καλαμάτα, Πύλος - με το δικό σας ΙΧ (φωτό)

Δείτε όλα τα πακέτα διακοπών... 

Στην Καλαμάτα και οι τέσσερις εποχές είναι υπέροχες, αλλά για πολλούς η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας είναι η πιο καλοκαιρινή πόλη της Πελοποννήσου. Στα συν η πραγματικά ατελείωτη παραλιακή λεωφόρος και η μεσσηνιακή Μάνη με τις απίστευτες ομορφιές της.

Η πόλη διαθέτει λιμάνι και διεθνές αεροδρόμιο ενώ η νέα οδική σύνδεση με την Αθήνα έχει «μηδενίσει» τις αποστάσεις για τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Όπως και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία έτσι και στην Καλαμάτα σημείο αναφοράς είναι το κάστρο που προστάτευε την πόλη.

Και επειδή οι παλιοί ήξεραν που έχτιζαν, η θέα από την κορυφή του λόγου όπου είναι χτισμένο είναι απλά καταπληκτική. Η Καλαμάτα επλήγη από τον μεγάλο σεισμό του 1986, γεγονός που της έδωσε όμως την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή χάρις στην ψυχική δύναμη των κατοίκων της.

Σήμερα η πόλη αποτελεί διεθνή τουριστικό προορισμό με απευθείας πτήσεις τσάρτερ να φθάνουν τους περισσότερους μήνες του χρόνου στο αεροδρόμιό της. Η κίνηση τα τελευταία δύο χρόνια έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί.

Η Πύλος μπορεί να μην έχει το όνομα, αλλά σίγουρα έχει τη χάρη. Και… μπάρμπα από την Κορώνη! Η πόλη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραση και πολιτισμό. Επαφή με τη φύση και την ιστορία. Από τα χρόνια του Νέστορα μέχρι τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, η Πύλος είναι συνεχώς παρούσα στα ελληνικά δρώμενα.

Το έμπειρο μάτι των μεγάλων διεθνών τουριστικών γραφείων εντόπισαν τα πλεονεκτήματα της περιοχής που άρχισε να δέχεται επενδύσεις. Όπως το περίφημο Costa Navarino, το όνειρο του Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλου. Ταυτόχρονα η Μεθώνη, η Κορώνη, η Φοινικούντα, η Γιάλοβα, η παραλία του Βοϊδοκοιλιά άρχισαν να γίνονται ευρύτερα γνωστές και στο ελληνικό κοινό αναφέρει το manessistravel.

Η πρόσβαση στην περιοχή έχει βελτιωθεί με τις νέες εθνικές οδούς, που έχουν καταστήσει τη μετάβαση ασφαλή και γρήγορη.

Δείτε όλα τα πακέτα 

Καλοκαίρι στο COSTA NAVARINO 5* στην Πύλο με δικό σας Ι.Χ.

Υψηλή αισθητική, διακριτική πολυτέλεια, ήχοι και χρώματα τoυ Καλοκαιριού, αυθεντικές παραδόσεις και κατανυκτικό κλίμα, συνθέτουν ατμόσφαιρα στην Costa Navarino. Απολαύστε μια αλησμόνητη καλοκαιρινή απόδραση στα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, εκεί που η ανέγγιχτη φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου. 

Καλοκαίρι στο ELITE CITY RESORT 4* στην Καλαμάτα με δικό σας Ι.Χ.

Tο Συγκρότημα: Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, το πολυτελές Συγκρότημα του Elite City Resort μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε πλήρως εξοπλισμένους και ανακαινισμένους χώρους.

Διαμονή: Για την πολυτελέστερη και πιο άνετη διαμονή σας, το Elite City Resort διαθέτει το Elite City Hotel και τα Elite Villas, που μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε standard δωμάτια, καθώς και σε διώροφες κατοικίες. Όλοι οι χώροι διαμονής είναι πλήρως ανακαινισμένοι και έχουν όλες τις προδιαγραφές για μια ονειρική και αξέχαστη διαμονή. Δωρεάν ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους.

Καλοκαίρι στο THE ROMANOS / COSTA NAVARINO 5* Dlx στην Πύλο με το Ι.Χ. σας

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για οικογενειακές διακοπές, με δύο εξειδικευμένα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, τα Cocoon & SandCastle, που απευθύνονται σε βρέφη και παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών και 4-12 ετών αντίστοιχα, αλλά και ποικιλία δραστηριοτήτων. Γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν διαδρομές για ποδηλασία, πεζοπορία ή αναρρίχηση από το Navarino Outdoors, θαλάσσια σπορ όπως surfing, σκι και καταδύσεις. 

Καλοκαίρι στο AKTI TAYGETOS 4* στην Καλαμάτα με το Ι.Χ. σας

Το “AKTI TAYGETOS - CONFERENCE RESORT” βρίσκεται στην άκρη της Καλαμάτας, στη Μικρά Μαντινεία σε μια καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων αρμονίας και ομορφιάς.

Μετά την πρόσφατη ανανέωσή του σας υποδέχεται για να χαλαρώσετε με τις προσεγμένες υπηρεσίες μιας οικογενειακής επιχείρησης, σε ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής. Τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα και πολυτελή, όλα εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν 2 εστιατόρια τα “ΑΜΥΜΟΝΙ” και “ΑΝΑΣΣΑ” όπου μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο πρωινό σε μπουφέ αλλά και εξαιρετικά γεύματα ευρηματικών σεφ, το κεντρικό μπαρ “RED ROSES“ με lounge μουσική και ποικιλία κρασιών, ποτών και πούρων και το “POOL BAR” με δροσερά κοκτέιλ δίπλα στη μεγάλη πισίνα

Καλοκαίρι στο MESSINA RESORT 4* στο Καλό Νερό Μεσσηνίας με το Ι.Χ. σας

To Μessina Resort Hotel είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μεσσηνία (έτος λειτουργίας 2006) και βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Το συγκρότημα είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέροντας μία ήσυχη, άνετη και ποιοτική φιλοξενία.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να χαρούν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία που εκτείνεται ακριβώς μπροστά από το Messina Resort Hotel ή εάν προτιμούν να περάσουν την ημέρα τους στην πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους.

 

Αγίου Πνεύματος στο MESSINA RESORT HOTEL 4* στο Καλό Νερό Μεσσηνίας με το Ι.Χ. σας

To ΜESSINA RESORT HOTEL 4* είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μεσσηνία στον παραθαλάσσιο οικισμό του Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία. Το συγκρότημα είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική, προσφέροντας μία ήσυχη, άνετη και ποιοτική φιλοξενία.

Καλακαίρι στο MESSINIAN BAY HOTEL 3* στην Καλαμάτα με το Ι.Χ. σας

Το ξενοδοχείο Messinian Bay Hotel είναι χτισμένο δίπλα στην παραλία, σε ένα σημείο από όπου ο Μεσσηνιακός Κόλπος διαχέεται μέσα στο πέλαγος, περιτριγυρισμένος από καταπράσινα μέρη , προσφέροντας με αυτό το μοναδικό συνδυασμό την απόλυτη αρμονία και ηρεμία που χρειάζεστε. 

Καλοκαίρι στο MESSINIAN ICON HOTEL & SUITES 5* στην Καλαμάτα με το Ι.Χ. σας

Το ξενοδοχείο Messinian Icon περιμένει να σας καλωσορίσει 7 χλμ από το κέντρο της Καλαμάτας προς την πλευρά της Μάνης. Ο δυτικός προσανατολισμός του ξενοδοχείου επιτρέπει, τόσο από τα δωμάτια όσο και από όλους τους κοινόχρηστους χώρους, την απεριόριστη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας.

Τα 34 ευρύχωρα δωμάτια μας, με την εξαιρετικά επιμελημένη διακόσμησή τους καθώς και οι δύο σουίτες η μία εκ των οποίων με την δική της ιδιωτική πισίνα και προσωπικό μπαρ στο μπαλκόνι, προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τον σύγχρονο ταξιδιώτη. Οι σεφ του ξενοδοχείου μας προμηθεύονται αγνά υλικά από τοπικούς παραγωγούς, ώστε να δημιουργούν χορταστικά και γευστικά πιάτα, για να τα απολαμβάνετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. 

Δείτε όλα τα πακέτα εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ