Ιούνιος με συναρπαστικές σειρές στην COSMOTE TV: Οι 4 παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα - Προτιμάτε θρίλερ, δράμα ή κωμωδία; (trailer)

Από το «Time» μέχρι το «The Good Fight»

Tον Ιoύνιο, απολαμβάνουμε συναρπαστικές σειρές και νέους κύκλους σειρών στην COSMOTE TV! Από το νέο θρίλερ «Time» μέχρι τον 5ο κύκλο του δικαστικού δράματος «The Good Fight» και το «Killing Eve» τέσσερις σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτό το μήνα.

 

1. Time

Προβολή: Δευτέρα 7 Ιουνίου, COSMOΤΕ SERIES HD στις 23:00, 24 ώρες μετά την προβολή στην Αγγλία.  αριθμός επεισοδίων: 3. Διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους.

Πρωταγωνιστούν: Sean Bean (Lord of the Rings), Stephen Graham (Snatch, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Δύο από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Βρετανούς ηθοποιούς, ο Σον Μπιν και ο Στίβεν Γκρέιχαμ ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καθηλώνουν στο TIME, ένα νέο crime drama συνολικής διάρκειας  τριών επεισοδίων και παραγωγής BBC. Ο Μαρκ Χέμπντεν (Σον Μπιν) είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, σύζυγος και πατέρας που σκότωσε κατά λάθος έναν άνθρωπο. Ο Έρικ είναι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που έχει υπό την προστασία του όσους επιτηρεί– μια μάλλον επικίνδυνη συνήθεια, όπως θα αποδειχτεί στην πορεία.

2. The Republic Of Sarah

Προβολή: Τρίτη 15 Ιουνίου, COSMOΤΕ SERIES HD στις 22:00, 24 ώρες μετά την Αμερική. αριθμός επεισοδίων: 13. Διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους.

Η βουκολική ηρεμία που κυριαρχεί στην αμερικανική κωμόπολη Γκρέιλοκ του Νιου Χαμσάιρ διαταράσσεται όταν θα βρεθεί ακριβώς από κάτω της ένα γιγάντιο κοίτασμα κολτάν. Και ο λόγος είναι πως η εταιρεία εξόρυξης μετάλλων Lydon, για να το πάρει, θέλει πρώτα να σβήσει το Γκρέιλοκ από τον χάρτη.

Στην πρώτη του σεζόν, διάρκειας δεκατριών επεισοδίων, το “The Republic Of Sarah” έχει για κεντρική ηρωίδα τη Σάρα, μια δασκάλα με επαναστατικό πνεύμα που ηγείται της ομάδας των κατοίκων του Γκρέιλοκ στην  πρωτότυπη προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους από τα καταστροφικά σχέδια της Lydon Industries, αλλά και του εκδικητικού αδερφού της, Ντάνι.

3. The Good Fight Κ5

Προβολή: Παρασκευή 25 Ιουνίου, COSMOΤΕ SERIES HD στις 22:00, 24 ώρες μετά την Αμερική. αριθμός επεισοδίων: 10. Διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS μετά την προβολή τους. Στις 25 Ιουνίου θα ανέβουν και όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι στο COSMOTE TV PLUS.

H 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς επιστρέφει με νέα επεισόδια, αμέσως μετά την Αμερική αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Στην έναρξη της νέας σεζόν η Diane αναρωτιέται ένα είναι ηθικό επαγγελματικά να διευθύνει μαζί με την στενή της συνεργάτιδα Liz μια δικηγορική εταιρεία με αφροαμερικάνικο προσωπικό, όταν η εταιρεία χάνει δύο κορυφαίους δικηγόρους.

Στην σειρά πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με ΕΜΜΥ Christine Baranski, διάσημη για τους ρόλους της στο Mamma Mia ως κολλητή φίλη της Meryl Streep,  επιτυχημένη δικηγόρος Diane Lockhart στο The Good Wife, και αποστασιοποιημένη μητέρα του Λέοναρντ στο The Big Bang Theory.

4. Killing Eve Κ1 & Κ2

Προβολή: Παρασκευή 25 Ιουνίου, COSMOΤΕ SERIES Marathon HD τα 6 επεισόδια του 1ου κύκλου back to back από τις 20:00 και Σάββατο 26 Ιουνίου τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου back to back από τις 20:00. Ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα και στην δωρεάν On Demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Πρωταγωνιστούν: η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin (The Piano, True Blood), Rebecca Benson (Game of Thrones), η βραβευμένη  με Χρυσή Σφαίρα Sandra Oh (Grey’s Anatomy)

Μετά από μια σειρά γεγονότων, οι ζωές μιας πράκτορα της βρετανικής ΜΙ5 και μιας ψυχοπαθούς δολοφόνου που αναλαμβάνει συμβόλαια θανάτου στις έξι ηπείρους καταλήγουν να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Στο επίκεντρο του “Killing Eve” βρίσκονται οι δυο εκπληκτικές πρωταγωνίστριες, Σάντρα Ο και Τζόντι Κόμερ, χωρίς να πρέπει να αδικηθεί και το υπόλοιπο καστ. - Η Σάντρα Ο κέρδισε ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ το 2019 για τον ρόλο της Ιβ, γράφοντας έτσι ιστορία σαν η πρώτη ηθοποιός ασιατικής καταγωγής με τέτοια νίκη, ύστερα από 39 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ