Βροχηηη ή μάλλον ήλιος με φιλιά Λόπεζ - Άφλεκ: Γιορτάζουν με συγγενείς αλλά φιλιούνται μπροστά σε όλους, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι (βίντεο)

Το Bennifer έχει αναθερμανθεί για τα καλά!

Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαμε μόνο φωτογραφίες που έδειχναν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ μαζί, ωστόσο πλέον ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι το Bennifer είναι και πάλι γεγονός!

17 χρόνια μετά την διάλυση του αρραβώνα τους η 51χρονη σταρ βρέθηκε και πάλι με τον παλιό της έρωτα πριν από λίγο καιρό και οι φήμες περί επανασύνδεσης άρχισαν να φουντώνουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LadyLike (@ladylike.gr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PLACE TO B (@placetob)

Στην αρχή ήταν μια επίσκεψη του 48χρονου στο σπίτι της τραγουδίστριας, μετά ένα κοινό ταξίδι στην Μοντάνα, κάτι επισκέψεις τους στα γυμναστήρια… και γενικά ο φακός τους «τσάκωνε» το τελευταίο διάστημα μαζί, με πηγές να λένε στα ξένα μέσα ότι φαίνονται χαρούμενοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Τώρα όμως ένα βίντεο με τα καυτά φιλιά τους έρχεται όχι απλά να ενισχύσει τις φήμες αλλά μάλλον να τις επιβεβαιώσει!

Όπως θα δείτε και στα πλάνα οι δυο τους φιλιούνται σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι ενώ σε κάποιο σημείο ο Άφλεκ γυρνάει και λέει κάτι στο αυτί της πρώην αρραβωνιαστικιάς του.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα οικογενειακό δείπνο στο Malibu με αφορμή τα 50α γενέθλια της αδερφής της Jlo, Linda, σύμφωνα με το Page Six.

Μάλιστα στο τραπέζι ήταν και ο πρώην άντρας της 51χρονης, Μάρκ Άντονι αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους Μάξ και Έμε.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Δείτε επίσης: Το ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε δώσει ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez - Τα 6 καρατία του είχαν κοστίσει 1,2 εκατ (φωτό & βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα είχε χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Photo: Instagram/arod

Ο πρώην αθλητής πριν δυο μέρες μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι στο γυμναστήριο μαζί με την πρώην γυναίκα του Σύνθια, με την οποία έχουν μαζί δύο κόρες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ