Η νέα κολεξιόν του Alexander McQueen με έμπνευση την ανεμώνη: Σιλουέτες σαν λουλούδια, δερμάτινα τζάκετ, τουαλέτες με κεντήματα (φωτό)

Η εφήμερη ανεμώνη γίνεται «μόνιμη» πάνω στο ύφασμα

Πριν λίγες ημέρες ο Alexander McQueen παρουσίασε την ready to wear συλλογή για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2021 του που φέρει τον τίτλο Anemones (δλδ ανεμώνες).

Με έμπνευση το λουλούδι η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Sarah Burton δημιούργησε απίθανα φορέματα, φούστες δερμάτινα τζάκετς αλλά και τουαλέτες με κεντήματα.

Alexander McQueen/ Paolo Roversi

Alexander McQueen/ Paolo Roversi

Alexander McQueen/ Paolo Roversi

«Φαίνεται ότι τώρα είναι μια στιγμή για να θεραπευτούμε, για να αναπνεύσουμε καινούργια ζωή, για να εξερευνήσουμε την ηχώ του παρελθόντος με σκοπό να εμπλουτίσουμε το μέλλον μας» αναφέρει ο οίκος και συμπληρώνει:

«Περισσότερο από ποτέ, η αίσθηση της ανθρωπότητας, της ομάδας που συνεργάζεται με έναν και μόνο στόχο - να κάνει κάτι όμορφο, κάτι με νόημα - μα δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι τόσο πολύτιμο όσο και σημαντικό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξετάσαμε το νερό, τις θεραπευτικές του ιδιότητες και τις ανεμώνες. Οι ανεμώνες είναι τα πιο εφήμερα λουλούδια, εδώ γίνονται μόνιμα μέσα από το ύφασμα. Οι γυναίκες που φορούν τα anemone dresses σχεδόν γίνονται σαν λουλούδια, όπως ο χαρακτήρας τους - αλλά είναι ενισχυμένες, γειωμένες, λαμπερές και δυνατές».

Alexander McQueen/ Paolo Roversi

Alexander McQueen/ Paolo Roversi

Δείτε περισσότερα από τα looks της νέας συλλογής του Alexander McQueen στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ