Royal Ascot 2021: Οι γαλαζοαίματες έβαλαν τα καπέλα & τα καλά τους! - Μπλε για την πριγκίπισσα Άννα, θαλασσί η Camila, μπεζ η Zara Tindall (φωτό & βίντεο)

Έδωσαν το παρών στις ιπποδρομίες, που θεωρούνται το highlight του καλοκαιριού

Πρώτη μέρα για το Royal Ascot του 2021 με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να δίνουν το παρών στις ιπποδρομίες, που θεωρούνται το highlight του καλοκαιριού για τους γαλαζοαίματους.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας - λόγω του κορωνοϊού - οι British royals έβαλαν και πάλι τα καπέλα και τα καλά τους ρούχα και βρέθηκαν στο Ascot Racecourse για την πενθήμερη συνάντηση.

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να ήταν απόυσα και να μην είχαμε τις παραδοσιακές πομπές, ωστόσο η οικογένεια της βασιλομήτωρ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στο Royal Box.

Ο διευθυντής αγώνων της μονάρχη, John Warren είπε ωστόσο σύμφωνα με το Hello, ότι η βασίλισσα - που εκτρέφει καθαρόαιμα άλογα - ελπίζει να παρακολουθήσει τις ιπποδρομίες του Berkshire αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Πάντως στο Ascot Racecourse, όπου και γίνονται οι αγώνες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων την Δευτέρα ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος με την Camila, η πριγκίπισσα Άννα και η κόρη της Zara Tindall, αλλά και η νύφη της βασίλισσας, η Δούκισσα του Wessex Σοφία που είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Edward, του γιου της Ελισάβετ και του Φίλιππου.

Όσο για το τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η κόρη της βασίλισσας επέλεξε ένα σύνολο σε μπλε - μωβ χρώμα. Ήταν ένα φόρεμα συνδυασμένο με ένα κομψό σακάκι σε ανάλογους τόνους αλλά και μια εσάρπα από το ίδιο ύφασμα με το σακάκι της. Φυσικά δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα ανάλογο καπέλο με κορδέλα και λευκά άνθη στη μια του πλευρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shibumi (@shibumistyle)

Η Camila από πλευράς της επέλεξε για την περίσταση ένα ριγέ μακρύ φόρεμα σε θαλασσί τόνους ενώ είχε στον λαιμό της ένα κολιέ από πέρλες και ένα μεγάλο καπέλο σε ανάλογα χρώματα.

Η Δούκισσα Σοφία πάλι είχε φορέσει ένα όμορφο μακρύ μπεζ φόρεμα ενώ κρατούσε μια τσάντα φάκελο σε μεταλλικό χρώμα. Υπέροχο και το headpiece της!

Η Zara τέλος που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Mike Tindall είχε επιλέξει ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε ανοιχτούς τόνους το οποίο είχε πουά λεπτομέρειες.

Φόρεσε επίσης ένα όμορφο καπέλο ενώ κρατούσε μια μικρή μονόχρωμη τσάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ