Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να έχουμε παρατράγουδα τόσο στην επικοινωνία όσο και τις μετακινήσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

H Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή (Δίδυμοι και Παρθένος) είναι οι μέρες που μπορεί να νιώθουμε πιο έντονα την επιρροή της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του και να έχουμε παρατράγουδα τόσο στην επικοινωνία όσο και τις μετακινήσεις.

Με λίγη ψυχραιμία κι αυτό θα περάσει. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την οργάνωση, την τάξη, την πειθαρχία. Είναι η ιδανική θέση για να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στη ζωή μας, ώστε να μην μας δημιουργούν άγχος.

Τα emails με τα άπειρα αδιάβαστα ή άχρηστα μηνύματα, τις ντουλάπες μας με τα ρούχα που δε θα φορέσουμε πλέον ποτέ, τα συρτάρια μας που συσσωρεύουμε άχρηστα πράγματα και που μόνο χώρο πιάνουν, τις φωτογραφίες ή τα video στο κινητό που απέτυχαν ή δε μας ενδιαφέρουν και τόσα άλλα που ο καθένας μας αμελεί στην πάροδο του χρόνου να ξεκαθαρίσει. 

ΚΡΙΟΣ 

Μέσα σε όλη την ένταση και την αναταραχή των ημερών αγαπητοί μου Κριοί, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε έναν έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη στην Παρθένο. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στην Παρθένο, σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο. Κάποιοι από σας μπορεί να προετοιμάζετε έναν γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει. Είναι αλήθεια ότι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι, όσο και τα θέματα των παιδιών. Ακόμη η μέρα είναι ευνοϊκή για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο, πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα περάσει όλη την ημέρα στο ζώδιο της Παρθένου. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη, ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές – οικογενειακές που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ