Με το μπικίνι της & άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι η 48χρονη Heidi Klum - εύχεται καλή επιτυχία στην Γερμανία (φωτό)

Η ομάδα της δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Καλή επιτυχία στην Εθνική Γερμανίας, που έπαιζε χθες ενάντια στην Γαλλία για το Euro, είπε η Heidi Klum μέσα από μια φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram.

Το 48χρονο supermodel είχε κόψει μια φανέλα της ομάδας, την οποία και μετέτρεψε σε ένα άκρως αποκαλυπτικό crop μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτο το μισό της στήθος ενώ από κάτω είχε μόνο το μαύρο της μπικίνι.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η κοιλιά της είναι «πλάκα» με την Heidi Klum να φοράει στην μέση της και μια χρυσή λεπτή αλυσίδα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Πάντως για την ιστορία τελικά η Γερμανία έχασε 0-1 από την Εθνική Γαλλίας στο ματς για το Euro.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret είναι παντρεμένο από το 2019 με τον κατά 17 χρόνια νεότερό της μουσικό των Tokio Hotel, Tom Kaulitz, ενώ η Γερμανίδα καλλονή έχει τέσσερα παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι ο Μπριατόρε (βιολογικός της πατέρας) δεν εμπλέκεται καθόλου στη ζωή της και πως θεωρεί πατέρα τον Σιλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Κλουμ και Σιλ αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβριο του 2004 και παντρεύτηκαν στις 10 Μαΐου 2005 στο Μεξικό. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά: τον Χένρι Γκούντνερ Αντεμόλα Σάμουελ τον Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ  και την Λου Σουλόλα Σάμουελ .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Τον Νοέμβριο του 2009, η Κλουμ άλλαξε επίσημα το όνομα της σε Χάιντι Σάμουελ ενώ τον ίδιο Δεκέμβριο, ο Σιλ υιοθέτησε και επίσημα την Λένι, δίνοντας της το επίθετο του. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Τον Μάρτιο του 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με το μουσικό των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτς, και στις 24 Δεκεμβρίου 2018 αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ