Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - ΓΕΛ: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία Ελληνικά - Μαθηματικά - Βιολογία

 Αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά

 

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους φοιτητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με το υπουργείο Παιδείας να δίνει στην δημοσιότητα τα θέματα που έπεσαν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι εξετάζονται σήμερα (16/6) στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ" πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "ΒΙΟΛΟΓΙΑ" πατήστε εδώ

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 πμ.

 Αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ