Η Μάργκοτ Ρόμπι εκλεισε το Instagram της: 24 εκατ. followers έμειναν με την απορία - Τι οδήγησε την σταρ του Χόλυγουντ να κρατήσει την ιδιωτικότητα της (φωτο)

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. 

Έπαιξε στη σαπουνόπερα Neighbours (2008-2011), όπου χάρη σε αυτή τη συμμετοχή κέρδισε δύο υποψηφιότητες στα Logie Awards.

 

 

 

 

Η καιρέρα της εκτοξεύτηκε  όταν έπαιξε στην ταινία Ο Λύκος της Wall Street, όπου πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Επίσης, εμφανίστηκε στη ρομαντική ταινία World War II, στη δραματική ταινία Suite Française και πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Z For Zachariah

 

 

 

 

 

 

Το 2016 έπαιξε την Jane Porter στην ταινία περιπέτειας The Legend of Tarzan και την Harley Quinn στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας

Το 2017 πρωταγωνίστησε στην ταινία Εγώ, η Τόνια και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α' Γυναικείου Ρόλου. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όμως μια τελευταία της κίνηση άφησε άναυδους τους 24 εκατ. followers της στο Instagram. 

H αγαπημένη ηθοποιός  ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει προσωρινά τα social media. 

 

 

 

 

 

 

"Αποσύρομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το παρόν - ρίξτε μια ματιά στο @luckychapentertainment εάν ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνουμε, διαφορετικά... ciao!" έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Συνόδευσε την ανακοίνωση, με μια φωτογραφία της με φίλες που γιορτάζουν την κυκλοφορία της ταινίας "Promising Young Woman", την οποία παράγει η LuckyChap.

Η Μάργκοτ Ρόμπι δεν εξήγησε τον ακριβή λόγο πίσω από την αποχή, που αποφάσισε να κάνει, όμως η αδιαφορία της για τους λογαριασμούς της δείχνει πως σίγουρα η φήμη της δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ