Οι 16 πιο «τρελές» πισίνες στον κόσμο: Κολύμπι στο χείλος του γκρεμού ή μαζί με ελέφαντες; - Από το Μπαλί, στη Ζάμπια & την Σαντορίνη (φωτό)

Για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Από θερμαινόμενα ιαματικά λουτρά πάνω σε βραχώδεις λόφους στην ζούγκλα εώς infinity πισίνες στην κορυφή ουρανοξυστών υπάρχουν πολλές ιδιαίτερες πισίνες στον κόσμο.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα να κλείσετε το επόμενο πολυτελές ταξίδι σας να ξέρετε ότι υπάρχουν ξενοδοχεία, resorts και ονειρικά καταφύγια που θυμίζουν «κρυμμένους» παραδείσους και που προσφέρουν πισίνες για… «τρελό» κολύμπι.

Από το Μπαλί, ως την Ζάμπια και την δική μας Σαντορίνη, αυτές είναι οι 16 πιο «τρελές» πισίνες στον κόσμο, σύμφωνα με το bestoflifeonline.com.

1. Marina Bay Sands, Singapore

Η infinity pool στο Marina Bay Sands είναι η μεγαλύτερη στο είδος της! Είναι μέρος του πανέμορφου Sky Park, που βρίσκεται πάνω στον 57ο όροφο του θέρετρου Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη. Δυστυχώς, η πρόσβαση στην πισίνα προορίζεται μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

2. Chongwe River House, Zambia

Το Chongwe River House είναι μια ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται στον ποταμό Chongwe. Το ιδιαίτερο με το συγκεκριμένο θέρετρο είναι ότι η άγρια φύση είναι πολύ πιο κοντά από όσα νομίζετε. όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάνεις μπάνιο στην πισίνα και δίπλα περπατούν ελέφαντες! 

3. Katikies, Santorini

Ανάμεσα στην λίστα δεν θα μπορούσε να μην είναι και ένα ελληνικό νησί! Άλλωστε η Σαντορίνη μπορεί να έχει και περισσότερες πισίνες από ότι ανθρώπους! Θες να κολυμπάς και να νιώθεις πως η θάλασσα είναι ακριβώς μπορστά σου ή θες μια πισίνα που να είναι λες και βρίσκεται μέσα στο υπνοδωμάτιό σου;

4. Amangiri, Utah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amangiri (@amangiri)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amangiri (@amangiri)

Το Utang's Amangiri Resort προσφέρει εκπληκτική θέα στην έρημο, σάουνα, ατμόλουτρο και μια κρύα μικρή πισίνα που περιβάλλεται από τα τραχιά βράχια του φαραγγιού. 

5. Hanging Gardens, Bali

Ίσως μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες πισίνες σε όλο τον κόσμο. Έχει διπλά επίπεδα και βρίσκεται στο θέρετρο Hanging Gardens στο Μπαλί.

Περιβάλλεται από καταπράσινα τροπικά δάση και τον ποταμό Ayung χαρίζοντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

6. Hotel Villa Honegg, Switzerland

Η πισίνα στο Hotel Villa Honegg στη Λουκέρνη έχει θέα στις Ελβετικές Άλπεις. Ανεξάρτητα από την εποχή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα θερμαινόμενα νερά και την πανοραμική θέα που περιβάλλει ένα από τα πιο γραφικά ξενοδοχεία του πλανήτη.

7. Riad Yasmine, Morocco

Η κομψή πισίνα στο boutique ξενοδοχείο Riad Yasmine στο Μαρακές προσφέρει στους επισκέπτες μια αυθεντική μαροκινή εμπειρία.

8. The Oberoi Udaivilas, India

Αυτό το μαγικό κτήμα στη λίμνη Pichola μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι παραπάνω πέρα από την εκπληκτική του κουζίνα και τις ηυπέροχες αυλές αφού διαθέτει επίσης μια μεγάλη infinity pool που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το θέρετρο. 

9. San Alfonso del Mar, Chile

Το ιδιωτικό θέρετρο San Alfonso del Mar στη Χιλή έχει την ξεχωριστή τιμή να στεγάσει τη δεύτερη μεγαλύτερη πισίνα σε ολόκληρο τον κόσμο, καλύπτοντας περισσότερα από 20 στρέμματα και «κρατώντας» περίπου 66 εκατομμύρια γαλόνια θαλασσινού νερού!

10. The Library, Thailand

Αυτή η πισίνα έχει ένα χρώμα που ίσως να προκαλεί σοκ αλλά αντίθετα είναι χαλαρωτικό και ταιριάζει στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του θέρετρου The Library στο Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης, ακριβώς έξω από την παραλία Chaweng.

11. Market Square Tower, Texas

Αυτή η πισίνα βρίσκεται 500 μέτρα πάνω από το Χιούστον και είναι η ψηλότερη στο Τέξας αλλά και μία από τις πρώτες πισίνες που έχει γυάλινο πυθμένα. 

12. Velassaru Maldives Resort, Maldives

Αυτή η πισίνα βρίσκεται ακριβώς πάνω στον ωκεανό και προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σπα που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν να κολυμπούν στην νμπλε λιμνοθάλασσα που περιβάλλει το θέρετρο.

13. Viceroy Bali, Indonesia

Στην καρδιά της ζούγκλας, η infinity πισίνα είναι το κόσμημα του θέρετρου Viceroy Bali, και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται να απολαύσουν την εκπληκτική θέα. 

14. Golden Nugget, Nevada

Τα πάντα στο Λας Βέγκας είναι υπερβολικά, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της βραβευμένης πισίνας που βρίσκεται στο Golden Nugget.

15. Las Grutas Tolantongo, Mexico

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Alfaro (@tara.alf)

Σκαλισμένες στο γκρεμό του Hidalgo οι πισίνες είναι γεμάτες με "ζεστό, φυσικό μεταλλικό νερό που θερμαίνεται από τα γύρω ηφαιστειακά βουνά."

16. Six Senses Yao Noi, Thailand

Στο θέρετρο Six Senses Yao Noi, υτπάρχει μια βίλα με ιδιωτική infinity πισίνα με καταπληκτική θέα στον κόλπο Phang Nga. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ