Oταν η Reese Witherspoon γύρισε το Wild: Πάθαινα κρίσεις πανικού για 3 εβδομάδες - Γυμνό, σεξουαλικότητα, ναρκωτικά 25 ημέρες χωρίς άλλο ηθοποιό

Tι αποκάλυψε για την ταινία, τις σκέψεις και τα συναισθήματά της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων... 

Η Cheryl Strayed αποφασίζει να περπατήσει περισσότερα από χίλια μίλια της διαδρομής Crest Trail του Ειρηνικού μόνη της, ως τρόπο για να θεραπεύσει τον εαυτό της, μετά το διαζύγιό της, το θάνατο της μητέρας της, και χρόνια απερίσκεπτης και καταστροφικής συμπεριφοράς. 

Μετά από χρόνια κατάθλιψης, με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, παίρνει την απόφαση να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της και να βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτής της ατελείωτης πεζοπορίας.

 

 

Reese Witherspoon, μπήκε βαθιά στον ρόλο της Cheryl στην ταινία Wild, τον μελέτησε και για αυτό τον λόγο κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου.

 

 

 

 

«Φοβόμουν τόσο να το κάνω αυτό», είπε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία του 2014, μιλώντας στο περιοδικό Interview. 

 

 

 

 

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της 

«Έκανα ύπνωση, ήμουν τόσο φοβισμένη. Πάθαινα κρίσεις πανικού για τρεις εβδομάδες προτού ξεκινήσω. Υπήρχε γυμνό, σεξουαλικότητα και η πλευρά της χρήσης ναρκωτικών, αλλά και επίσης το να είμαι μόνη στην κάμερα χωρίς άλλους ηθοποιούς», εξήγησε.

 

 

 

 

Η Γουίδερσπουν σημείωσε ότι ποτέ δεν είχε βρεθεί μόνη της σε σκηνές για τόσες ημέρες. «Υπήρχαν πιθανότατα 25 ημέρες γυρισμάτων που δεν είχα κανένα ηθοποιό απέναντί μου. Ήμουν απλά εγώ, η κάμερα και ένα σακίδιο. Και σκεφτόμουν “θα είναι τόσο βαρετό;”», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ