Ρομαντικό & chic look για την βασίλισσα Λετίσια: Διάφανα βινύλ mules, φόρεμα με δαντέλα - από τον αγαπημένο της σχεδιαστή (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον βασιλιά Φελίπε υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας και την σύζυγό του

Ένα ρομαντικό Look επέλεξε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Moon Jae-in και την γυναίκα του.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δώθηκαν στη δημοσιότητα η Ισπανίδα μονάρχης ήταν για ακόμα μια φορά κομψότατη με την ίδια να φορά ένα φόρεμα με δαντέλα στην φούστα σε ροζ - μπεζ τόνο και ίδιου χρώματος mules.

Ειδικότερα τα ψηλοτάκουνά της βυνίλ παπούτσια ήταν από τον Steve Madden και είχαν ένα διαφανές τύπου λουράκι που έκαναν το πόδι της να δείχνει πολύ κομψό.

Πάντως για το φόρεμά της επέλεξε μια δημιουργία του αγαπημένου του ίσως σχεδιαστή Felipe Valera, ρούχα του οποίου έχει φορέσει πάρα πολλές φορές σε επίσημες εμφανίσεις της.

Στο βραδινό gala που έγινε με αφορμή την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στην Ισπανία είδαμε την Λετίσια με ένα ακόμα απίθανο φουστάνι σε μαύρο χρώμα.

Ήταν της Βελγίδας σχεδιάστριας Dries Van Noten και είχε επάνω χρυσά λουλούδια που ταίριαζαν υπέροχα με τα χρυσά και μαύρα πέδιλα που είχε επιλέξει να φορέσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ