Η Gisele βρήκε στην ακτή ένα «ξεχωριστό πλάσμα»: Πήρε ένα πληγωμένο πουλάκι σπίτι της! το τάισε, το φρόντισε με τα παιδιά της (φωτό & βίντεο)

Δύο μέρες αργότερα πέταξε και πάλι!

Ένα μικρό πουλάκι βρήκε στην ακτή η Gisele που δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με το «ξεχωριστό πλάσμα» όπως το χαρακτήρισε.

Όπως έγραψε στο ποστ της εκείνη και τα παιδιά της πρόσεξαν το πουλάκι μέχρι να καταφέρουν τελικά να το πάνε σε ένα κέντρο διάσωσης. Το τάισαν, του χάιδεψαν προσεκτικά το κεφαλάκι και έμειναν μαζί του μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι πλέον ασφαλές.

Φωτογραφίες: Instagram/Gisele

«Κοιτάξτε ποιον βρήκα στην ακτή. Με πληγωμένο το φτερό του και με τον κίνδυνο να τον παρασύρει η θάλασσα - ένα μωρό κολιμπρί! Ψάξαμε να δούμε τι τρώει και τον ταίσαμε 4 φορές την ώρα όλη μέρα και τελικά καταφέραμε να τον πάμε σε ένα κέντρο διάσωσης πουλιών όπου και έλαβε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Δύο μέρες αργότερα πέταξε και πάλι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την αγάπη που ένιωσα με το να προσέχω το ξεχωριστό αυτό πλάσμα. Νιώθω ευλογημένη που είχα αυτή την εμπειρία με τα παιδιά μου και δεν θα ξεχάσω την μαγική μέρα που περάσαμε με αυτόν τον μικρό άγγελο στο σώμα κολιμπρί» έγραψε το διάσημο μοντέλο στο ποστ της.

Δείτε και το βίντεο που δημοσίευσε πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Υπενθυμίζεται ότι η Βραζιλιάνα καλλονή έχει δύο παιδιά με τον άντρα της Tom Brady, ε την 8χρονη Βίβιαν και τον 11χρονο Μπέντζαμιν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ