Οδοντίατρος στο Λος Άντζελες κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες 27 έως 73 ετών - Τις νάρκωνε! Τον βιντεοσκόπησε η βοηθός του στο κινητό

Αντιμετωπίζει πλέον πάνω από δώδεκα κατηγορίες 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι οδοντίατρος στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια κακοποιούσε σεξουαλικά πελάτισσές του ηλικίας 27 έως και 73 χρονών και μάλιστα επί σειρά ετών.

Ο λόγος για τον 50χρονο Emad Fathy Moawad που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 9 γυναίκες μεταξύ του 2013-2018.

Σύμφωνα με το New York Post ο 50χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον πάνω από δώδεκα κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, βάσει των όσων ανεφεραν οι εισαγγελείς.

Ο εισαγγελέας της επαρχίας του Λος Άντζελες, George Gascón σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «αυτή η υπόθεση είναι εξαιρετικά ανησυχητική, επειδή τα θύματα ήταν άνθρωποι χαμηλού εισοδήματος και μετανάστες, οι οποίοι είναι λιγότερο πιθανό να καταγγείλουν το έγκλημα εξαιτίας του φόβου».

Οι Los Angeles Times μετέδωσαν ότι οι κατηγορίες έρχονται μετά από αγωγή που είχε γίνει το 2019 κατά του οδοντιάτρου από πελάτισσα του που κατήγγειλε ότι την κακοποίησε σεξουαλική ενώ εκείνη ήταν υπό την επήρεια αναισθησίας.

Οι φερόμενες επιθέσεις του Moawad σταμάτησαν τον Δεκέμβριο του 2018, αφού μια βοηθός του οδοντιάτρου κατέγραψε μία από αυτές με το κινητό της, σύμφωνα με την αγωγή.

Ο Moawad φυλακίστηκε με εγγύηση σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ