Με μία σπάνια φωτό ο Νικόλας εύχεται στον Γιώργο Παπανδρέου - Αναμνήσεις από τα ευτυχισμένα χρόνια της οικογένειας στον Καναδά

Οι ευχές από τον αδερφό του... 

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου και έγινε 69 ετών. Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας γεννήθηκε στο Σαιντ Πωλ καθώς εκείνη την περίοδο ο πατέρας του και μετέπειτα πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου κατείχε πανεπιστημιακή έδρα στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George A. Papandreou (@georgeapapandreou)

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη στις ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, και αργότερα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ 1975 και 1977.

Ο αδερφός του Νίκος, θέλησε να του ευχηθεί με μια σπάνια φωτογραφία. Ανέβασε στο Instagram του ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της οικογένειας στον Καναδα. Νεαρός τότε ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει ένα φανταστικό άλμα για να βουτήψει στην πισίνα.

Την φωτογραφία συνόδευσε ως εξής: ''Χρόνια πολλά και καλά @georgeapapandreou! *Φωτογραφία από τα ανέμελα χρόνια στον Καναδά''. 

Ο Νίκος Παπανδρέου σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Γέιλ (1979) και λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Βερμόντ (1994). Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση στο Γουντρόου Γουϊλσον Σκούλ (Woodrow Wilson School) (1981) και πραγματοποίησε διδακτορικό στα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον (Princeton) (1986). 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ