Τα πρώτα γυρίσματα της υπερπαραγωγής ''Σμύρνη μου αγαπημένη'' - Οι πρώτες φωτό από τους πρωταγωνιστές Μιμή Ντενίση, Κρατερό Κατσούλη

Η νέα κινηματογραφική παραγωγή, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

Σάρκα και οστά παίρνει η ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Τα γυρίσματα της φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής ξεκίνησαν σε Χίο, Λέσβο και Αθήνα. 

 

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την επιτυχημένη παράσταση και μετά από μία σοβαρή αναβολή λόγω του πανδημίας όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η παραγωγή με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Καραντινάκη.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΛΙΑΣ, Καθημερινή

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σκηνικό που στήνεται στο Φάληρο και θα αναπαριστά την προκυμαία της Σμύρνης ήρθαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Καθημερινή» της οποίας τα γραφεία στεγάζονται απέναντι από το σημείο.

 

Να σημειώσουμε ότι όπως έχει πει η ίδια η Μιμή Ντενίση θα γίνει πιστή αναπαράσταση της καταστροφής της Σμύρνης που σημαίνει ότι το σκηνικό αυτό θα παραδοθεί στις φλόγες, πράγμα που σημαίνει ότι το γύρισμα θα πρέπει να γίνει μία και μοναδική φορά.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην σειρά έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Μιμή Ντενίση, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Γερονικολού μας έδωσαν μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. 

 

 

Nα σημειώσουμε πως στην ταινία θα συμμετέχει και ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Χίο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ