Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Dior: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ντεφιλέ στο Kαλλιμάρμαρο - Οι πρώτες εικόνες - Δείτε live την επίδειξη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο Fashion  Show 

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη επίδειξη μόδας του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο.

claudio.mirrorlife/Instagram

claudio.mirrorlife/Instagram

«Ο Οίκος επέλεξε την Αθήνα, προορισμό εξαιρετικού χαρακτήρα, κοιτίδας του δυτικού πολιτισμού και των ευρωπαϊκών τεχνών, για την κολεξιόν Croisière 2022», έμπνευση της ιταλίδας σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ντεφιλέ «θα συνεχίσει την μαγεία του σόου που δημιουργήθηκε το 2020 στο Λέτσε...στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας με απόλυτο σεβασμό των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ». 

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο σόου του Dior έχουν ολοκληρωθεί και πλέον φιξάρονται οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η συλλογή της Maria Grazia Chiuri αναμένεται να έχει αναφορές από την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας και να φέρει για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο τη γυναίκα.

Η πρόταση του διεθνούς Οίκου προβλέπει την παρουσίαση της ειδικής συλλογής «Resort 2022» η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με δημιουργίες που θα ετοιμαστούν στην Ελλάδα με ελληνικά υφάσματα και πρώτες ύλες, από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες και δημιουργούς, με στόχο την προβολή της ελληνικής παράδοσης και παράλληλα του ταλέντου και της τεχνογνωσίας των Ελλήνων στο χώρο αυτό.

claudio.mirrorlife/Instagram

Η κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση  στο Καλλιμάρμαρο θα καλυφθεί με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση διεθνώς. 

claudio.mirrorlife/Instagram

claudio.mirrorlife/Instagram

Όπως αναφέρεται στο φάκελο της παρουσίασης του Οίκου «Dior», οι έννοιες «Phos» (φως) και «Kallos» (ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα είναι απόλυτα ταυτισμένες με τις αισθητικές αξίες και την ποιότητα που πρεσβεύει ο Οίκος και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάστηκε το αίτημα για την παρουσίαση της νέας ειδικής συλλογής στη χώρα μας.

Δείτε Live το ντεφιλέ του Dior

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο μέσω Youtube.

Η επίδειξη ξεκινάει στις 21.30 μ.μ.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ