Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί την κοινωνική μας ζωή - Πιο «ζόρικη» η Κυριακή με το τετράγωνο Σελήνης - Πλούτωνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Πολύ διαφορετικές οι ενέργειες της κάθε μέρας μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως καθορίζονται από τη κίνηση της Σελήνης και τις όψεις που σχηματίζει. Την Κυριακή γίνεται στάσιμος και ο Δίας στους Ιχθύς, για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο η Σελήνη θα παραμείνει στον Ζυγό, ευνοώντας την κοινωνική μας ζωή, τις επαφές μας με τους άλλους, ενώ το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα είναι πιο βοηθητικό στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, για όσους επιθυμείτε να ταξιδέψετε για το τριήμερο.

Στην πορεία θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να δείξει ασυμφωνίες για πολύ υποκειμενικούς λόγους, όπως είναι το γούστο του καθενός από μας. Δεν είναι ανάγκη όμως να τσακωθούμε γιατί είμαστε διαφορετικοί, απλά να δώσουμε χώρο στις διαφορετικές απόψεις και να υποστηρίζουμε πάντα το δικαίωμα του άλλου να σκέφτεται αλλιώς ή να του αρέσουν άλλα πράγματα από αυτά που αρέσουν σε μας. Το πρωί της Κυριακής είναι λίγο πιο ζόρικο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, αλλά στην πορεία η μέρα φτιάχνει.

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία, έτσι οι περισσότερες ώρες θα κυλήσουν σε πιο ευχάριστο κλίμα. Από το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα αντιμετωπίσει στη σειρά τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, κάνοντας λίγο πιο πιεστικές τις συνθήκες στο ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μεγαλύτερο άγχος και πίεση από το βράδυ της Κυριακής.

ΚΡΙΟΣ

Μια αλλαγή παραστάσεων σίγουρα θα σας κάνει καλό αγαπητοί μου Κριοί, αλλά επιλέξτε σωστά αυτούς που θα σας συνοδεύσουν αν τελικά αποφασίσετε να φύγετε. Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένεια σας μπορεί αυτό το γουηκέντ να διαπιστώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, όπως μπορεί να σας νιώθει ο σύντροφος σας ή οι φίλοι σας, δηλαδή η «οικογένεια» που έχετε επιλέξει να φτιάξετε εσείς οι ίδιοι στην πορεία της ζωής σας. Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής η Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει πάντως πιο κοινωνικούς και πιο πρόθυμους να βγείτε ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει κάτι. Και τα απρόοπτα όμορφα είναι και το ζώδιο σας μια χαρά μπορεί να τα υποστηρίξει. Η Κυριακή είναι μέρα που πρέπει να την αφιερώσετε απόλυτα στο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, διότι έρχεται μια πιο πιεστική εβδομάδα με μια Πανσέληνο στις 24/6 που θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και θα σας τρέξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κι αυτό το Σαββατοκύριακο εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Καταρχάς ακόμη και να φύγετε για το τριήμερο με κάποιο τρόπο το μυαλό σας θα είναι στις υποχρεώσεις που αφήνετε πίσω σας, σε θέματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας. Αν τώρα είναι να φύγετε και να ανακυκλώνετε με την παρέα σας τα ίδια και τα ίδια άγχη και αγωνίες, δεν θα χαρείτε στο ελάχιστο αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να δώσετε άδεια στον εαυτό σας να χαλαρώσει κάπως και κάντε πράγματα τα οποία κρατούν την προσοχή σας μακριά από τα «πρέπει» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Το Σάββατο προσέξτε σε μια φιλική συζήτηση μην το παρατραβήξετε. Την Κυριακή αφιερώστε χρόνο στον σύντροφο σας ή στους φίλους σας κι αφήστε τους να σας προτείνουν εκείνοι κάποια δραστηριότητα να μοιραστείτε μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να εξελιχθεί ευχάριστα για σας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που είναι η πηγή της χαράς και της διασκέδασης. Μετά από μια δύσκολη περίοδο με εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή (ο οποίος συνεχίζει βέβαια μέχρι και την Δευτέρα), ένα διάλειμμα από τα μεγάλα άγχη και την καθημερινότητα μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σας. Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να φύγετε ή είστε ήδη στο αγαπημένο σας νησί ή μέρος που επιθυμείτε να περάσετε το τριήμερο, τότε θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Μην αφήσετε τίποτε να σας χαλάσει τη διάθεση, ούτε ακόμη και την μετεωρολογική αστάθεια. Βρείτε τρόπο να περάσετε καλά ανεξαρτήτως συνθηκών και μια χαρά μπορεί να πάνε όλα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ