Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Φυτά στο σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο: Φέρνουν το έξω μέσα στο σπίτι μας - ταιριάζουν σε minimal και maximal διακόσμηση (φωτό)

Θα δώσουν «ζωή» στον χώρο σας

Μια από τις τελευταίες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι να βάζουμε φυτά στο σπίτι μας, μια πρακτική που φέρνει το έξω μέσα αφού πέρα από χρώμα δίνουν και «ζωή» στον χώρο.

Ανάλογα με το μέρος που ζείτε λοιπόν και το πόσο φως μπαίνει μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα φυτά εσωτερικού χώρου και να ομορφύνετε με αυτά  το σαλόνι, την κουζίνα ακόμα και το μπάνιο σας.

Άλλωστε είναι ένα από τα πιο φτηνά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να ανανεώσουμε το σπίτι μας ενώ θα ταιριάξουν τόσο σε minimal, όσο και σε πιο maximal διακόμσηση.

Μεγάλες γλάστρες και κρεμαστά φυτά είναι μερικά από τα όσα μπορείτε να επιλέξετε ενώ την ίδια ώρα ωραία ιδέα είναι να διακοσμήσετε ένα έπιπλο - όπως μια ξύλινη βιβλιοθήκη - με γλαστράκια.

Ακόμα και αν το διαμέρισμά σας είναι μικρό μην φοβηθείτε να βάλετε πράσινο στον χώρο αφού όχι μόνο δεν θα τον μικρύνουν τα φυτά αλλά αντίθετα θα τον μετατρέψουν σε μια μικρή «προσωπική όαση».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ