Οι Ευρωπαίοι royals βλέπουν Euro 2020: O Φελίπε της Ισπανίας, η Μάξιμα & ο Γουλιέλμος της Ολλανδίας, η βασιλική οικογένεια της Δανίας (φωτό)

Αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα είχε μπάλα!

Εβδομάδα Euro 2020 για τους Ευρωπαίους royals που στηρίζουν τις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την περασμένη εβδομάδα η πριγκίπισσα Mary της Δανίας μαζί με τον τον σύζυγό της και διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Frederik παρακολούθησαν το ματς της Δανίας με την Φινλανδία, με το βασιλικό ζεύγος να κάνει στη συνέχεια ανάρτηση αναφορικά με τον Κρίστιαν Έρικσεν, τον Δανό ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.

Αυτό δεν ήταν το μόνο ματς του Euro 2020 που παρακολούθησαν ωστόσο καθώς την περασμένη Τρίτη είδαν το Δανία - Βέλγιο μαζί με τον γιο τους πρίγκιπα Christian και τα ανίψια τους, τους πρίγκιπες Felix και Nikolai.

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας πάλι βρέθηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Σουηδία, στο La Cartuja Stadium της Σεβίλλης, σύμφωνα με το Hello.

Κια η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας είδε όμως μπάλα την περασμένη εβδομάδα με την βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο να παρακολουθούν το Ολλανδία - Ουκρανία και να πανηγυρίζουν για τη νίκη της ομάδας τους που κέρδισε με 3-2.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ