Η Kim Kardashian φοβάται ακόμα να φέρει ακριβά κοσμήματα στο σπίτι: Μετά την ληστεία στο Παρίσι άρχισε να λέει «όχι» στα διαμάντια (βίντεο)

Ότι φοράει είναι ψεύτικο ή δανικό

«Όχι» στα διαμάντια είχε αρχίσει να λέει η Kim Kardashian μετά την ληστεία που είχε γίνει το 2016 στο δωμάτιο του ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο Παρίσι.

Η πρωταγωνίστρια του «Keep Up with the Kardashians» μετά την τραυματική αυτή εμπειρία, κατά την οποία την είχαν απειλήσει με όπλο, άρχισε μόλις τον τελευταίο καιρό να φορά και πάλι πιο ακριβά κοσμήματα ωστόσο πλέον το πολύ κάνει διαφορετικά.

Στο reunion του ριάλιτι η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι «όσον αφορά τα κοσμήματα αν φοράω κάτι είναι είτε δανικό, είτε ψεύτικο» με την ίδια να εξηγεί ότι πλέον δεν φέρνει στο σπίτι ακριβά κοσμήματα.

«Τίποτα αξίας δεν μένει στο σπίτι μου. Τα δίνω στην ασφάλεια πριν μπω μέσα (στο σπίτι). Δεν  μπορώ να κοιμηθώ αν έχω κοσμήματα στο θησαυροφυλάκιο ή χρήματα. Απλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι την ζωή μου» είπε η Kim που σύμφωνα με το People διπλασίασε την φρουρά της μετά την ληστεία στο Παρίσι.

Πάντως η ίδια εξήγησε ότι η όλη εμπειρία είχε και τα θετικά της αφού την άλλαξε σαν άτομο και πλεον δεν θέλει - όπως στο παρελθόν - να έχει τα ακριβότερα αμάξια και τα καλύτερα outfits.

«Τα πράγματα στα οποία δίων αξία πλέον είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα στα οποία έδινα αξία στο παρελθόν» πρόσθεσε η σταρ.

Το 2016 πέντε άνδρες εισέβαλαν στο δωμάτιο όπου και έμενε η Kim και την απείλησαν με όπλο. Οι ληστές κατόρθωσαν να φύγουν με δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριελαμβανομένου και ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού 4 εκατ. Το οποίο της είχε δωρίσει ο πρώην πλέον σύζυγός της Kanye West.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ