Διακοπές με το ΙΧ σας στη Μάνη: Βίλες, σουίτες & ξενοδοχεία από 175 ευρώ - Ένας τόπος με δωρική ομορφιά & πλούσια ιστορία (φωτό)

Στη Μάνη έχουν και το όνομα και τη χάρη

Πέτρα και θάλασσα σημαίνει Μάνη. Απέριττη ομορφιά, άγρια, αλλά και τόσο οικεία. Τοπίο δωρικό, άνθρωποι φιλικοί και λιγομίλητοι.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν και στη Μάνη έχουν και το όνομα και τη χάρη! Ας δούμε λοιπόν τα ξενοδοχεία και τις υπέροχες βίλες που προτείνει το manessistravel για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Καλοκαίρι στο AMANI EARTHY LIVING στο Νεοχώρι Δυτικής Μάνης με το Ι.Χ. σας από 175 ευρώ

Το Amani Earthy Living είναι ένα γήινο καταφύγιο στη Μάνη με απίστευτη θέα στη θάλασσα, που αποτελείται από δύο μοναδικές βίλες σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια ολιστική και πολυτελή εμπειρία διακοπών.

Σε ένα μέρος όπου τα χρώματα της τοπικής πέτρας συνδυάζονται με τα σμαραγδένια χρώματα της θάλασσας και τις εντυπωσιακές ιδιωτικές πισίνες, το Amani Earthy Living -το οποίο χτίστηκε το 2020- σε διάλογο με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά της δυτικής Μάνης, προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς το Μεσσηνιακό κόλπο και μια πολυτελή διαμονή στην άνεση δύο κομψών βιλών.

Φωτογραφίες: manessistravel.com. - amaniliving.gr

Συνδεδεμένο με την κληρονομιά της ζεστής Μανιάτικης φιλοξενίας, το Amani Earthy Living ενσωματώνει την παράδοση, τις σύγχρονες ανέσεις και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Οι μοναδικές βίλες του ξεδιπλώνονται σε επίπεδα, απολαμβάνοντας ιδιωτικότητα και πανοραμική θέα προς στη θάλασσα.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι μια ωδή στην αβίαστη και κομψή διαβίωση, καθώς αντλούν έμπνευση από τη ζεστή χρωματική παλέτα του τοπίου, προσφέροντας μια ισορροπημένη εναλλαγή υφών, φυσικών υλικών και γραμμών που αναδεικνύονται ιδανικά μέσα σε χώρους γεμάτους φως.

Οι υπέροχοι εξωτερικοί χώροι του Amani Earthy Living έχουν σχεδιαστεί για να γιορτάσουν τον αιώνιο ήλιο της Μεσογείου: βεράντες μεγάλης κλίμακας με πέτρινες ιδιωτικές πισίνες, υπαίθριες τραπεζαρίες με σκίαση και άνετα σαλόνια, θέτουν τον τόνο για μια αναζωογονητική εμπειρία διακοπών που συνοδεύεται από εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε Online κράτηση εδώ.

Akrolithi Boutique Hotel

Το Akrolithi Boutique Hotel βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο Καβοστάσι - Οίτυλο της Μάνης. 

Σημείο αναφοράς είναι η κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου, με τη μοναδική, πανοραμική θέα στον κόλπο του Οιτύλου, που κόβει την ανάσα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, δροσιστικά ποτά, πολυτελές πρωινό της επιλογής σας, παγωτό, σπιτικά γλυκά, σαλάτες, ζεστά και κρύα πιάτα από το εστιατόριό μας, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με προϊόντα τοπικών αγροτών. 
Κάτω από το ξενοδοχείο, θα βρείτε την παραλία της Τσίπα, όπου μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr

Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο με σεβασμό στη μοναδική αρχιτεκτονική της Μάνης. Το Ακρολίθι αποτελείται από τέσσερις, ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες, οι οποίες έχουν συνολικά 10 άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, μοντέρνα δωμάτια.

Κάθε δωμάτιο αντιπροσωπεύει λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούνται και εξαφανίζονται από την τοπική διάλεκτο της περιοχής. Ως εκ τούτου, κάθε δωμάτιο μεταδίδει στους ταξιδιώτες στοιχεία από την ιστορία, τη μοναδικότητα, τη φυσική ομορφιά και τα αξιοθέατα της Μάνης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

PORTO MANI SUITES 4* - Λακωνική Μάνη

Το Porto Mani Suites είναι ένα συγκρότημα με παραδοσιακά κτήρια, σε όμορφη τοποθεσία με θέα στο πέλαγος, κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Κυπάρισσος, στη Μάνη. Η τοποθεσία του προσφέρει ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές σε πολλά μέρη στην Λακωνία. 

Φωτογραφίες: manessistravel.gr.

Αυτό το ξενοδοχειακό σύμπλεγμα τεσσάρων παραδοσιακών πέτρινων κτιρίων πληροί όλους τους λόγους που το κάνουν ξεχωριστό: 

Άνετη και μοναδική διαμονή σε σουίτες, φροντίδα από το προσωπικό και περιποίηση με προϊόντα Coco-Mat , Nef Nef και Apivita, φιλικό περιβάλλον, απολαυστική ηρεμία σε έναν αγριότοπο που γαληνεύει την ψυχή καθώς αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. 

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Διαμονή:

Άνεση, Απόλαυση, Ελευθερία, Άπλετο Φως, το Αντίκρισμα του Μπλε της Θάλασσας αλλά και ο Ήχος του Φυσικού Περιβάλλοντος, χαρακτηρίζουν όλους τους τύπους δωματίων του Porto Mani Suites, οι οποίοι διαφέρουν μόνο σε δυναμικότητα. Η Διακόσμηση και ο Εξοπλισμός προσθέτουν έναν τόνο πολυτέλειας, συμπληρώνοντας τις αισθήσεις…

24ωρη υπηρεσία δωματίου, 24ωρη υποδοχή, Room Service, WiFi, Αίθριο, Άμεσα προσβάσιμη παραλία, Ανελκυστήρας, Γρήγορο Check-in / out, Δέχεται κατοικίδια, Δωμάτια μη καπνιστών, Δωρεάν WiFi στην υποδοχή, Εστιατόριο, Θυρωρός, Μεταφορά από/προς αεροδρ., Μπαρ, Πρόσβαση στο Internet, Υπηρ. καθαριστηρίου, Υπηρεσία αχθοφόρων, Χρηματοκιβώτιο, Χώρος στάθμευση

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνική κουζίνα με τοπικά προϊόντα.

Περιλαμβάνονται

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα και παρέχουν:

  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Μίνι μπαρ
  • Ιδιωτικό μπάνιο
  • Καθώς και μια επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ