Στο Royal Ascot η βασίλισσα Ελισάβετ με mint σύνολο: Σε 68 χρόνια το έχασε μόνο 1 φορά - έχει βγάλει εκατομμύρια από τις ιπποδρομίες (φωτό & βίντεο)

Η μονάρχης λατρεύει τα άλογα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στο Royal Ascot μετά από ένα χρόνο απουσίας, καθώς την περασμένη χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Ήταν η πρώτη φορά μέσα σε 68 χρόνια που η Βρετανίδα μονάρχης «έχασε» τις ιπποδρομίες που αποτελούν και highlight του καλοκαιριού για την βασιλική οικογένεια.

Πάντως και πέρυσι που ο κορωνοϊός δεν επέτρεψε να υπάρχει κοινό στους αγώνες η βασίλισσα - που λατρεύει τα άλογα - παρακολούθησε από την τηλεόραση τις ιπποδρομίες.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο η μονάρχης επέλεξε για την πείταση ένα σύνολο σε mint απόχρωση ενώ φορούσε ένα ίδιου χρώματος καπέλο που είχε ένα φούξια λουλούδι στο μπροστινό μέρος.

Πόσα λεφτά έχει βγάλει όμως η βασίλισσα Ελισάβετ από τις ιπποδρομίες;

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το myracing.com που επικαλείται το getreading.co.uk από το 1988, η βασίλισσα έχει κερδίσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια λίρες σε χρηματικά έπαθλα από αγώνες μόνο στη Βρετανία, με μέχρι σήμερα 527 άλογα της να κερδίζουν.

Από την περασμένη Πέμπτη η μονάρχης έχει κερδίσει 119.419 λίρες με ποσοστό νίκης 16% μέχρι στιγμής για φέτος, αλλά σίγουρα θα ελπίζει να προσθέσει σε αυτόν τον αριθμό τις τελευταίες ημέρες των αγώνων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Δείτε επίσης: Royal Ascot 2021: Οι γαλαζοαίματες έβαλαν τα καπέλα & τα καλά τους! - Μπλε για την πριγκίπισσα Άννα, θαλασσί η Camila, μπεζ η Zara Tindall (φωτό & βίντεο)

Αν και τα μέσα κέρδη της τα τελευταία 34 χρόνια ήταν περίπου 236.000 λίρες ετησίως, τα κέρδη της το 2020 (ύψους 291.335 λιρών) ήταν τα χαμηλότερα μέσα σε μια δεκαετία, καθώς πιο πρόσφατα συγκεντρώνει τακτικά πάνω από 400.000 λίρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ