Γιάννης Μπέζος - Μυρτώ Αλικάκη - Αιμίλιος Χειλάκης μιλούν για τον Οθέλλο: «Προτιμώ την αμηχανία παρά τη δήθεν αυθεντία» (βίντεο)

Τι είπαν για την παράσταση που αναμένεται να ανέβει σύντομα;

Καλεμσένοι στην εκπομπή  «Art Week» της Λένας Αρώνη ήταν οι Γιάννης Μπέζος, Αιμίλιος Χειλάκης και Μυρτώ Αλικάκη που μίλησαν για την παράσταση «Οθέλλος» που θα ανέβει σύντομα.

«Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος και συμπλήρωσε ακόμα:

«Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες».

«Όσο μεγαλώνω, τόσο γουστάρω αυτό που κάνω» είπε από πλευράς της η Μυρτώ Αλικάκη ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στην παράσταση «σκηνοθετώ τις σχέσεις μου με την Μυρτώ και τον Γιάννη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ