Η Μαρία Ναυπλιώτου έκλεισε τα 25!!! Μετράει λοιπόν τους ανθρώπους που αγαπάει πιο πολύ και κάνει αποτίμηση ζωής (φωτό)

«Εσείς με κάνετε να νιώθω ασφαλής και πλήρης»

Γενέθλια για την Μαρία Ναυπλιώτου που μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες με την τούρτα της αλλά κυρίως με τα αγαπημένα της πρόσωπα κάνοντας παράλληλα και μια αποτίμηση της ζωής της.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η ηθοποιός κρατάει μια τούρτα που έχει επάνω κεράκια με τον αριθμό 25 αλλά και μια γυναίκα με το μπικίνι της. «25 years old #not??? έγινε ένα «μικρό» λάθος στη σειρά ??» έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ που έκανε.

Όσο για το ποια είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε μεταξύ άλλων ταγκ στην ανάρτησή της την Ζέτα Δούκα, την Ειρήνη Μιχαηλίδη, τον Μιχάλη Χατζαντωνά, τον Στάθη Ναυπλιώτη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Όσο περνάει ο καιρός, όσα περισσότερα σβησμένα κεράκια αφήνω πίσω μου, τόσο πιο έντονη είναι η σκέψη, ότι πίσω από όσα έχω καταφέρει, όσα έχω επιθυμήσει, όσα έχω διεκδικήσει, βρίσκονται οι άνθρωποι της ζωής μου. Πίσω από τις προσωπικές ή επαγγελματικές αναζητήσεις, αγωνίες, επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές και λύπες, βρίσκονται τα θεμέλια μου, που είναι οι δεσμοί που έχουμε δημιουργήσει. Εσείς με κάνετε να νιώθω ασφαλής και πλήρης.

Φωτογραφίες: Instagram/marianafpliotou

Είστε η πραγματική μου περηφάνια στη ζωή. Είστε τα παράσημα μου. Σας ευχαριστώ! Υ. Γ. @yannisbournias @lina_stefanou @eleftheriapanagiot υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε photos…αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για φωτογράφιση ?? 25 years old #not??? έγινε ένα «μικρό» λάθος στη σειρά ??» έγραψε στο ποστ που έκανε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ