Ημέρα του πατέρα & οι φωτό των celebrities μας κατακλύζουν: Ρουβάς, Τότσικας, Ετεοκλής, Πετρούνιας - μαζί με τα «αγγελούδια» τους

Τιμούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Σήμερα, τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται στην Ελλάδα η Ημέρα του Πατέρα και οι celebrities με αναρτήσεις τους στα social media τιμούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σάκης Ροουβάς ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με τρία από τα παιδιά του με την Κάτια Ζυγούλη.

«Κι όμως, η αγάπη❣είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλία μαζί τους είναι θησαυρός. ?» έγραψε στο ποστ του ενώ να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την Αριάδνη, τον Απόλλωνα, τον Αλέξανδρο και την Αναστασία.

 

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας από πλευράς του ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τις κορούλες που έχει αποκτήσει με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση. Μάλιστα το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες είχε μοιραστεί και φωτογραφίες από την βάφτιση των κοριτσιών.

«Μπαμπάς" Δεν ξέρω το συστατικό του πετυχημένου πατέρα ούτε πήρα ποτέ οδηγίες , όμως αυτο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος Μπαμπάς του κόσμου για εσάς ! #happyfathersday #dad» έγραψε στο ποστ του ο αθλητής της ενόργανης.

 

 

Η Ελένη Χατζίδου πάλι θέλησε να τιμήσει τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου ανεβάζοντας ένα βίντεο με αποσπάσματα στα οποία βλέπουμε τον αθήτή μαζί με την κορούλα τους Μελίτα όσο εκείνη ήταν ακόμα μωράκι.

 

 

«Ti amo...❤️?‍? Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά στο μεγαλείο σου... @eteoklispavlou #happyfathersday» γράφει η ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της άντρα Αποστόλη Τότσικα και το μωράκι τους ανέβασε στο Instagram και η Ρούλα Ρέβη που έγραψε στο ποστ της:

«Τον πιο αυστηρό κριτή στο θέμα πατρότητα , πατέρας, προστασία τον πέτυχε ο άνδρας μου και είμαι εγω …. Όπως έχουμε ξαναπεί η ζωή μας δίνει ότι αντέχουμε , έτσι εκείνος με άντεξε και με ανέχεται κάθε δευτερόλεπτο που τον έχω τσεκάρει ως γονιό αλλά και εμενα μου έδωσε αυτό που μου χρωστούσε ! Σε λατρεύουμε μπαμπά @apostolis_totsikas_official εισαι το καλύτερο μας»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

Υπενθυμίζεται ότι η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν μαζί δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Μια ανάρτηση για τον αγαπημένο της μπαμπά αλλά και για τον πατέρα του παιδιού της και σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, έκανε όμως και η Ελεονώρα Μελέτη που δημοσίευσε δύο κοινές της φωτογραφίες με τους άντρες της ζωής της.

 

 

«Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα.έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει. Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον άλλο πατέρα στη ζωή μου. Τον πατέρα της κόρης μου. ένας ενεργός, δραστήριος, τρυφερός πατέρας, που σίγουρα η Αλεξάνδρα μεγαλώνοντας θα έχει όλο κ πιο ψηλά μέσα της. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου… βιολογικούς, θετούς, ενεργούς, χωρισμένους- ενεργούς, σε όλους εκείνους που τους έδωσε η ζωή με όποιον τρόπο το ρόλο του πατέρα… #daddysgirl #daddyday» έγραψε στο ποσ της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ