Tom Hanks, Tommy Hilfiger, Paul McCartney, Antonio Banderas, Michael Douglas γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα (φωτό)

Με φωτογραφίες και τρυφερά μηνύματα είπαν χρόνια πολλά στα αγαπημένα τους πρόσωπα 

 

Την Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου τιμάται η Ημέρα του Πατέρα με τους ξένους celebrities να μοιράζονται στα social media φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να τους λένε χρόνια πολλά.

Μέσα από ένα βίντεο ο Antonio Banderas ευχήθηκε σε όλους του πατεράδες του κόσμου με τον ίδιο να γράφει στο ποστ του:

«Ο μισός κόσμος σήμερα γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα. Συγχαρητήρια σε όλους του μπαμπάδες».

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει μια κόρη την Stella με την Melanie Griffith με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996–2015.

Η Dee Ocleppo πάλι τίμησε τον άντρα της, τον γνωστό σχεδιαστή Tommy Hilfiger ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

«Αυτός ο άντρας. Ευτυχισμένη Ημέρα του πατέρα. Σε αγαπώ και είμαι τόσο ευγνώμων για σένα κάθε μέρα» έγραψε στο ποστ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Η Rita Wilson πάλι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Tom Hanks και των δύο τους γιών Chet και Colin που είναι με την σειρά τους και αυτοί μπαμπάδες.

Με μια φωτογραφία του μπαμπά της Paul Mccartney και του συζύγου της  Alasdhair Willis (2003) ευχήθηκε στους πατεράδες η Stella McCartney.

Η σχεδιάστρια μόδας έγραψε στο Instagram:

«Ο πατέρας μου. Ο πατέρας των παιδιών μου. Δύο από τους καλύτερους άντρες στον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που τους έχω στην ζωή και στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ που με κρατάτε συνετή και που με παροτρύνετε να γίνω ο καλύτερός μου εαυτός και να φτάσω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Κάθε μέρα σε βλέπω να προστατεύεις τα μωρά μας Alasdhair. Σας αγαπώ και τους δύο». 

Και ο Michael Douglas όμως ανέβασε μια φωτογραφία με τον δικό του μπαμπά Kirk, γράφοντας στο ποστ του ότι θα τον αγαπάει και θα το θυμάται για πάντα και ότι είναι για εκείνον «έμπνευση».

Από πλευράς της η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Catherine Zeta Jones μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία με τον δικό της μπαμπά και τα παιδιά της και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Χρόνια Πολλά αγαπημένε μου μπαμπά! Είσαι τα πάντα και τα πάντα είσαι εσύ. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για μένα. Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία μας στην Ουαλία μαζί με τον Dylan και την Carys».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ