Διακοπές στην Πάτμο με το ΙΧ σας από 88,35 ευρώ: Το πιο lux 5άστερο ξενοδοχείο μας περιμένει - πολυτελή δωμάτια & σουίτες (φωτό)

Στο όμορφο παραδοσιακό νησί του Αιγαίου

Το Patmos Aktis Suites & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, µόλις µερικά βήµατα απο την πιο µαγευτική παραλία της Πάτµου, τον Γροίκο και περιμένει και φέτος τους επισκέπτες για να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Το manessistravel.gr προσφέρει πακέτο διακοπών για το πανέμορφο νησί του Αιγαίου και μας προτείνει να μείνουμε στο πεντάστερο ξενοδοχείο που διαθέτει όλα όσα θα χρειαστούμε για τις διακοπές μας! Ας τα δούμε αναλυτικά λοιπόν:

Καλοκαίρι στο PATMOS AKTIS SUITES & SPA 5* Lux στην Πάτμο με το Ι.Χ. σας από 88,35 ευρώ

56 πολυτελή δωµάτια και σουίτες όλα µε µαξιλάρι αρωµατοθεραπείας, παντόφλες/ µπουρνούζια, µαξιλάρι επιλογής σας, επιλογή µάρκας προϊόντων µπάνιου και περιποίησης δέρµατος, παντόφλες παραλίας & πετσέτες θαλάσσης, ηλεκτρονικό χρηµατοκιβώτιο, τηλέφωνο, δωρεάν WiFi, LCD TV, ταινιοθήκη.

Photo: manessistravel.gr

Πρωινό a’ la minute, 24ωρο room service, φιλικό σε ΑΜΕΑ, παιδική χαρά, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γυµναστήριο, δείπνο υπό το φως των κεριών στην παραλία, µώλος µπροστά στο ξενοδοχείο, ελεύθερη στάθµευση, προσωπική ασφάλεια, αποκλειστικές εγκαταστάσεις SPA, Apocalypsis Restaurant, µε εκλεπτυσµένες µεσογειακές γεύσεις και µια ιδιαίτερα προσεγµένη λίστα ελληνικών και ξένων κρασιών, Theion Sea Bar, για ένα δροσιστικό cocktail, Anasa Wellness & Spa, µε εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις ευεξίας και κοµµωτήριο, µανικιούρ-πεντικιούρ, βιοσάουνα, χαµάµ, Hot Stones, υπηρεσίες για ζευγάρια, ποικιλία τεχνικών µασάζ, µίνι γυµναστήριο, Experience Shower, Rasul, θεραπείες αναζωογόνησης, µακιγιέρ.

Photo: manessistravel.gr

Photo: manessistravel.gr

Photo: manessistravel.gr

Το ξενοδοχείο «Silver Beach» βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου, στο γραφικό κόλπο του Γροίκου. Ο Γροίκος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους ομορφότερους κόλπους του κόσμου (world-bays.com), με το φυσικό περιβάλλον να μαγεύει, και να ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μια Ελλάδα αλησμόνητη, αναλλοίωτη, όπου οι αποχρώσεις του μπλε και του άσπρου κυριαρχούν. Όταν έχει μπουνάτσα, οι ντόπιοι ψαράδες απλώνουν τα δίχτυα τους με ευλάβεια αγναντεύοντας το Αιγαίο. Μυρωδιές από θάλασσα, γεράνια, βασιλικό, δενδρολίβανο και πολλών λογιών λουλούδια πλημμυρίζουν το χώρο. Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλόξενοι, ανυποψίαστοι και ανοίγουν την καρδιά και το σπίτι τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Photo: manessistravel.gr

Δεκαέξι προσεγμένα δωμάτια, μερικά στο ισόγειο και κάποια στον πρώτο όροφο, ορισμένα με θέα τον απάνεμο κόλπο του Γροίκου, το Τραγονήσι ή την πέτρα της «Καλικατσού» και άλλα με θέα τα παραδοσιακά αρχοντικά σπίτια με τις χρωματιστές αυλές, διατηρούνται με μεράκι από το 1991. Δέκα από τα δωμάτια του «Silver Beach», ατενίζουν τον γαλήνιο κόλπο του Γροίκου και τα υπόλοιπα έξι κοιτούν τα παραδοσιακά «Πατινιώτικα» σπίτια πάνω στις λοφοπλαγιές.

Photo: manessistravel.gr

Photo: manessistravel.gr

Το ξενοδοχείο, περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, η οποία σπάει την απεραντοσύνη του λευκού, ενώ οι φοίνικες προσθέτουν μια εξωτική πινελιά στο γραφικό τοπίο. Η γαλήνη και η ηρεμία αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία στην ατμόσφαιρα, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παραδοθούν στη γενναιόδωρη φύση, αποβάλλοντας το καθημερινό άγχος.

Photo: manessistravel.gr

Photo: manessistravel.gr

Παρά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου το 2010, τα χαριτωμένα δωμάτια με τα ξύλινα, ολόλευκα παραθυρόφυλλα, διατηρούν ακόμη τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε αφού η Πάτμος αποτελεί κατεξοχήν παραδοσιακό νησί του Αιγαίου.

Με έπιπλα σε ανοιχτόχρωμες ξύλινες αποχρώσεις, πελώρια coco-mat στρώματα και ασβεστωμένα παράθυρα, αυτός ο χώρος των 20 τετραγωνικών μέτρων είναι το κρυφό ησυχαστήριο που όλοι ψάχνουμε.

Μπορείτε να κάνετε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ