Ο παραδοσιακός γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με την Μαρίκα Αράπογλου στο Πάπιγκο - Το στολισμένο τζιπ των just married (φωτό)

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που ετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες έγινε ο γάμος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου.

Ένα σκηνικό που στήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο το οποίο έχει γοητεύσει τους δύο νέους από την πρώτη στιγμή που έκαναν εκδρομή στην περιοχή –πριν δύο χρόνια περίπου- κι αποφάσισαν να φτιάξουν το σπίτι τους στο χωριό.

Ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Λαιμός είναι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού και η εικαστικός Μαρίκα Αράπογλου, είναι κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.Την τιμητική τους είχαν τα λευκά λουλούδια ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την διαμόρφωση των κλειστών χώρων ήταν διάφανα ώστε να μην στερούν την θέα!

Οι προετοιμασίες στο κτήμα πριν τον γάμο/ Photo: epiruspost.gr

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110 ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Πατέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί ξένοι. 

Photo: epiruspost.gr/ Facebook

Στο κτήμα μαγείρευαν σεφ από διάφορες χώρες του εξωτερικού και ένα πλήθος εδεσμάτων περίμενε τους καλεσμένους. Διάσημοι καλλιτέχνες για την απαραίτητη διασκέδαση δεν υπήρχαν και το γλέντι έγινε με DJs.

Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι είχε οργανώσει μία ακόμη δεξίωση για τους καλεσμένους τους, μεταξύ αυτών και λίγα ζευγάρια από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι, όπου τον πρώτο λόγο είχε ο Πέτρος Λούκας Χαλκιάς, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Photo: epiruspost.gr/ Facebook

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πανδημίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Forever in your arms Andonis Lemos».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ένα τζιπ είχε στολιστεί με άνθη και το χαρακτηριστικό «just married» για τους νεόνυμφους, ενώ υπέροχος ήταν και ο στολισμός στην εκκλησία.

Οικογένεια Λαιμού

Η ενασχόλησή της με τη ναυτιλία ξεκινά το 1905 με την απόκτηση του ατμόπλοιου "Μαριέττα Ράλλη" από κοινού με τις Οικογένειες Πατέρα και Χατζηπατέρα.

Στη συνέχεια χωρίστηκε σε τέσσερις κλάδους: του Κωνσταντή Μιχαήλ Λαιμού, του Χρήστου Μιχαήλ Λαιμού, του Αντωνίου Γ. Λαιμού (Παπαλαιμού) και του Ιωάννη Κωνσταντή Λαιμού. Είναι μία από τις πλέον πολυπληθείς του ελληνικού εφοπλισμού.

Ο Αντώνης Λαιμός και ο αδελφός του, Φίλιππος, έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας Enesel SA στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ