Μια ευτυχισμένη μέρα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες φωτό από την βάφτιση του γιού τους στην Πάτρα

Πώς ονόμασαν το παιδάκι τους;

Τον 11 μηνών γιο τους βάφτισαν το Σάββατο στην Πάτρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Λένα Δροσάκη που μέσα από τα stories τους μοιράστηκαν εικόνες από την χαρούμενη αυτή μέρα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2020 ενώ την ίδια χρονιά η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το μωράκι τους που πήρε το όνομα Αναστάσης, όπως ονομάζεται και ο πατέρας του άντρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs)

Στην βάφτιση που έγινε υπό άκρα μυστικότητα παρευρέθηκαν λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και πάρτυ, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις και τα repost που έκαναν οι δύο ηθοποιοί την επόμενη μέρα.

Οι φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη

Σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει η εκπομπή «Love it» νονοί τους μικρού Αναστάση ήταν ήταν ο Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του, Άννα Μαρία που είναι καλοί φίλοι του ζευγαριού ενώ να σημειωθεί ότι η Πάτρα είναι ο τόπος καταγωγής της Λένας Δροσάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs)

Ο ηθοποιός είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη για την σύζυγό του ότι «αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ