Ο δισέγγονος του Σταύρου Νιάρχου μόλις γεννήθηκε - Η πανέμορφη μαμά του Ντάσα Ζούκοβα τον κρατάει αγκαλιά (φωτό)

Το μωράκι θα πάρει το όνομα Φίλιππος, πατέρα του Σταύρου Νιάρχου... 

Ο Σταύρος Νιάρχος με την αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα έγινα γονείς λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2021. 

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον υγιέστατο μπέμπη τους, τον δισέγγονο του Στάυρου Νιάρχου. 

 

 

Να σημειωθεί ότι η Ντάσα ήταν παντρεμένη με τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς (χώρισαν το 2017) με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Λία και τον Άαρον Αλεξάντερ.

 

 

 

 

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Έλληνα Κροίσου Σταύρου Νιάρχου με την Ρωσίδα καλλονή Ντάσα Ζούκοβα έγινε το 2020 "κεκλεισμένων των θυρών", στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz στο Παρίσι.

 

 

Η Ντάσα με ένα υπέροχο νυφικό με κάπα, εντυπωσιάσε τότε τους καλεσμένους στον χλιδάτο γάμο της χρονιάς.

Αστέρες του Χόλιγουντ, πριγκίπισσες , και διάσημοι σχεδιαστές μόδας ήταν καλεσμένοι στην λαμπερή τελετή η οποία έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος ήταν φίλοι για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά έγιναν ζευγάρι μετά το τέλος του σχεδόν 10ετούς γάμου της με τον Αμπράμοβιτς.

Ο Σταύρος Νιάρχος έβγαινε στο παρελθόν με την Πάρις Χίλτον, από τα τέλη του 2005 έως τον Μάρτιο του 2007, ενώ είχε κάνει σχέσεις με τις ηθοποιούς Λίντσεϊ Λόχαν και Μαίρη-Κέιτ Όλσεν, αλλά και με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

Η φωτογραφία με την Ντάσα και τον μικρό Φίλιππο Νιάρχο 

 

 

Σε ένα στιγμιότυπο, το οποίο μοιράστηκε στo Instagram ο στενός φίλος της συλλέκτριας έργων τέχνης, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ για τα γενέθλια της , βλέπουμε τη 40χρονη επιχειρηματία να κρατά με περηφάνια τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Σταύρο Νιάρχο και να χαμογελά στην κάμερα, ενώ το μωρό κοιμάται ήσυχα στην αγκαλιά της. «Εύχομαι χαρούμενα γενέθλια σε αυτή την καυτή μαμά», έγραψε ο φίλος της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ