Μακρυπούλια, Δαλιάνη, Σωτηροπούλου, Χρουσαλά: Τα κορίτσια έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν παραλία (φωτό)

Οι πρώτες τους βουτιές!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και οι Ελληνίδες celebrities άρχισαν τις εξορμήσεις στην παραλία ανεβάζοντας ταυτόχρονα στα social media φωτογραφίες με τα μαγιό τους.

Ζέτα Μακρυπούλια, Αγγελική Δαλιάνη, Μαριέττα Χρουσαλά και Τόνια Σωτηροπούλου είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που φόρεσαν τα μαγιό τους και μοιράστηκαν με τους followers τους εικόνες από το πρώτο τους μπάνιο.

«Πρώτη βουτιά! Επιτέλους!!! Άργησα φέτος είναι αλήθεια, όμως αφού προέκυψε στην Ανάφη η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού αισθάνομαι τυχερή! Εδώ κάποιες παπαρατσικές φωτό από τον @nikosmoutsinas ! Καρέ καρέ το στύψιμο μαλλιού...» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια ανεβάζοντας παράλληλα ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με την πετσέτα της να στραγγίζει τα μαλλιά της μετά την πρώτη βουτιά.

«Κάνω την ωραία» έγραψε χιουμοριστικά στο δικό της ποστ η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε με ένα ολόσωμo μαγιό να είναι ξαπλωμένη στην αμμουδιά και να κάνει ηλιοθεραπεία.

Σε καλοκαιρινό mood όμως και η Αγγελική Δαλιάνη που φόρεσε το floral μπικίνι της και μας λέει «το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ».

«1ο μπάνιο στη θάλασσα και το μέτρημα ξεκινάει!!!!» πρόσθεσε ακόμα στο ποστ που έκανε.

Για μπάνιο πήγε όμως και η Μαριέττα Χρουσαλά που την βλέπουμε σε ένα σκάφος να φορά το μωβ μπικίνι της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ