Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος συγκλονίζει για τον κορωνοϊο: Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης, 22 22 ημέρες διασωληνωμένος, έχασα 20 κιλά, πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια

Ο ίδιος λέει πως έχασε κάθε επαφή με το περιβάλλον όταν μπήκε στην ΜΕΘ... 

Πολύμηνη μάχη με τον τον κορωνοϊό έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ο ίδιος βγήκε νικητής, απέκτησε όμως πολλά προβλήματα τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει. 

 

 

Μιλώντας στο Open λέει:  «ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι' αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο (…) Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Έχασα πάνω από 20 κιλά».

 

 

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ». Σημείωσε δε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου και εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορωνοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο κ. Τρεμόπουλος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τον δείχνει να εξέρχεται από τη ΜΕΘ COVID, το οποίο συνόδεψε και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ