Έρχεται ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού: Φοράμε μαγιό και... κάνουμε μίνι αποδράσεις - Δείτε οικονομικά πακέτα διακοπών

Μια ανάσα μακριά από την Αθήνα... 

Μετά τις βροχές ο καιρός φέρνει υψηλές θερμοκτασίες με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο για το κύμα καύσωνα που από σήμερα (22/6) επηρεάζει την χώρα.

Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 

Έτσι οι μίνι αποδράσεις και οι βουτιές στην θάλασσα θα μας δροσίσουν για λίγο και θα μας ανακουφίσουν από τον καύσωνα και την αφόρητη ζέστη. Πάρτε το ΙΧ σας και... εξερευνήστε μέρη πολύ κοντά στην Αθήνα. 

Το Manesis Travel μας προτείνει... 

Καλοκαίρι στο KINETTA BEACH RESORT 4* με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες στο KINETTA BEACH 4* με δικό σας Ι.Χ. και με ALL INCLUSIVE καθημερινά.

2 ημέρες / 1 νύχτα

από119€/ Βραδιά

Το ξενοδοχείο Kinetta Beach Resort & Spa 4*, βρίσκεται μέσα σε πανέμορφους κήπους μόλις 56 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Εδώ που συνηθίζουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας (και οι γνωστοί τους από πιο μακριά), να αναζητούν και να απολαμβάνουν όμορφες διακοπές, σε ένα σικάτο περιβάλλον.

Είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, συνδυάζοντας υπηρεσίες για μικρούς και μεγάλους, χαλάρωση και παιχνίδι, διασκέδαση με πολλές επιλογές.

Καλοκαίρι στο POSEIDONION GRAND HOTEL 5* στις Σπέτσες με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από161.5€/ Βραδιά

Tο «Poseidonion Grand Hotel» αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού των Σπετσών εδώ και έναν αιώνα με την ιδιαίτερη του αρχιτεκτονική, η οποία παραπέμπει στα ξενοδοχεία της Côte d'Azur.

Όραμα του ευπατρίδη ευεργέτη Σωτήριου Ανάργυρου, ο οποίος και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Σπετσών, το «Poseidonion Grand Hotel» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1914 χαρίζοντας στο νησί κοσμοπολίτικη λάμψη.

Σύντομα αναδείχθηκε σε σημείο κατατεθέν του νησιού, φιλοξενώντας στους χώρους του μέλη της υψηλής κοινωνίας, της βασιλικής οικογένειας καθώς και πλούσιους Αθηναίους.

Μετά από μια πορεία εργασιών ανακαίνισης η οποία διήρκεσε 5 χρόνια, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στις σύγχρονες υποδομές αλλά και στη διατήρηση του πρωτότυπου αρχιτεκτονικού σχεδίου του κτιρίου, το ανακαινισμένο «Poseidonion Grand Hotel» άνοιξε ξανά τις πόρτες του, το καλοκαίρι του 2009, για να υποδεχτεί νέους επισκέπτες. 

Καλοκαίρι στο LALIBAY RESORT & SPA 5* στην Αίγινα με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από279€/ Βραδιά

Το LaliBay Resort & Spa είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην Αίγινα, που βρίσκεται στην περιοχή της Αιγινίτισσας. Απέχει μόλις 7 χλμ. Από το κέντρο της Αίγινας και 3 χλμ από το χωριό Πέρδικα.

Τοποθετημένο στην περιοχή όπου βρισκόταν το Moondy Bay, το εμβληματικό ξενοδοχείο του νησιού, είναι ο ιδανικός χώρος για καταφύγιο για όλους τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν την πολυτελή εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, έχοντας την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε μια πυκνή φυτεία 18 στρέμματα με 2 ιδιωτικές παραλίες.

Ο Σαρωνικός κόλπος και η ηρεμία του τοπίου δημιουργούν ένα μοναδικά γαλήνιο περιβάλλον.

Δείτε εδώ λεπτομερώς όλα τα πακέτα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ