Made in Greece τα μαγιό RAW swimwear: Διαχρονική απλότητα και γεωμετρία για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία (φωτό)

Δημιουργός τους η Δέσποινα Καλογεράκη

Διαχρονική απλότητα και στυλ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των μαγιό του made in Greece brand RAW swimwear και της δημιουργού του Δέσποινας Καλογεράκη.

Έχοντας εμπειρία από τον χώρο της μόδας η σχεδιάστρια λάνσαρε το 2016 την πρώτη της συλλογή θέλοντας να καλύψει ένα κενό που έβλεπε στην ελληνική αγορά, όσον αφορά τα μαγιό.

Οι ιδέες για το πώς να συνδυάσει την αγάπη της για την υψηλή μόδα και το σχέδιο συγκεντρώθηκαν σε ένα διαφορετικό μοναδικό trade mark.

Η φύση ήταν πάντα κάτι που την γοήτευε. Ειδικά κάθε στοιχείο που φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικό και μοναδικό με την πρώτη ματιά, αλλά ταιριάζει αρμονικά με τα πάντα. 

Το μάρμαρο είναι το στοιχείο από το οποίο εμπνεύστηκε, κάτι που άλλωστε ερμηνεύτηκε και στα σχέδια της πρώτης της συλλογής.

Μαγιό σε γεωμετρικές μορφές, ελάχιστες δομές και μια παλέτα χρωμάτων που αντιπροσωπεύει αυτό το στοιχείο της φύσης προκαλούν τη διαχρονική απλότητα της made in Greece μάρκας. 

Απλές γραμμές, ανθεκτικά υλικά και άριστη ποιότητα συνθέτουν πλέον τις δημιουργίες του brand που φέρνει υπέροχα σχέδια και για το καλοκαίρι του 2021.

Μπορείτε να δείτε όλα τα μαγιό στο rawswimwear.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ