Το Eirinika παρουσιάζει όλα τα brands με τα ελληνικά μαγιό - Deloudi, Frangista, Μaaboo... - Σας προτείνουμε 8 από αυτά (φωτό)

Όλα τα ελληνικά brand με τις υπέροχες δημιουργίες τους... 

Το Εirinika και το Made in Greece υποστηρίζουν τους Έλληνες σχεδιαστές με τα εκπληκτικά μαγιό τους αλλά και τα Resort Wear που τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν κατακλύσει την Ελληνική και διεθνή αγορά.

Στο σημερινό άρθρο παραθέτουμε τα link από τα ελληνικά μαγιό και τις νέες κολεξιόν για το καλοκαίρι 2021 που ξεκινήσαμε να τα παρουσιάζουμε από τον Μάιο. 

Ανάμεσά τους τα πασίγνωστα brands:  Sophie Deloudi,  Stefania Frangista, Μaaboo, Mitos Swimwear και πολλά ακόμη που θα τα ανακαλύψετε στην συνέχεια του άρθρου. 4

Valentina Vasilatou - VV Conscious Swimwear

Το ύφασμα των μαγιό του συκγεκριμένου Brand δημιουργείται από χρησιμοποιημένα αντικείμενα. 

Η σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου, απόφοιτη του Central Saint Martins, παρουσιάζει την νέα εταιρεία της, VV Conscious Swimwear, με οικολογικό χαρακτήρα, προτείνοντας την συνειδητοποιημένη κατανάλωση στο χώρο της μόδας

 

Cocomo: Μαγιό με άψογη εφαρμογή σε θηλυκές γραμμές για να μαγέψετε τους πάντες!

Η εταιρεία Cocomo ιδρύθηκε το 1988 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται με την σχεδίαση και την παραγωγή μαγιό και activewear. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας έρχεται πάντα με φρέσκιες προτάσεις που αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί και τις καμπύλες του.

 

 

 

Η εταιρεία διαλέγει πάντα πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τα μαγιό Cocomo είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό κομμάτι για την παραλία. Είναι fashion statement κομμάτια που αλλάζουν όλο το look της κάθε γυναίκας.

Sognante: Ποικιλία μεταλλικών υφών, νέον πινελιές & 90s αναφορές, τονίζουν τη θηλυκότητα

Τα υφάσμτα, τα πατρόν και τα σχέδια αναδεικνύουν με τον πιο αισθησιακό τρόπο τις γυναικείες καμπύλες, χαρίζοντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Να νιώθει όμορφα σε αυτά που φοράει και πόσω μάλλον σε τόσο ιδιαίτερα κομμάτια όσο τα μαγιό.

Mary - Mare: Η Mary Katrantzou μόλις παρουσίασε την καλοκαιρινή κολεξιόν μόνο για την θάλασσα!

Τη νέα της συλλογή Mary Mare παρουσίασε η Μαίρη Κατράντζου που φέρνει υπέροχα ρούχα για την παραλία και το καλοκαίρι του 2021.

Το όνομα της Μαίρης Κατράντζου θα το συναντήσουμε στα editorials των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, διεθνώς,  δίπλα στις εκπληκτικές δημιουργίες της. Αυτή τη φορά μας "κέρδισε" με τα μαγιό, καφτάνια και πουκαμίσες.

Στο Instagram της Ελληνίδας σχεδιάστριας είδαμε ήδη μερικά από τα σχέδια και είναι πολύ εντυπωσιακά.

 

 

Τι καλύτερο λοιπόν από το να βγούμε στις υπέροχες ελληνικές μας παραλίες με made in Greece κομμάτια από την σχεδιάστρια που λατρεύουν όλοι οι επώνυμοι.

Bilitis: Τα Made in Greece μαγιό σε υπέροχα σχέδια και χρώματα

Τα πρώτα μπάνια στην θάλασσα έχουν ξεκινήσει και τι καλύτερο από το να δούμε εντυπωσιακά μαγιό από το made in Greece brand Bilitis Swimwear.

Απίθανα prints, μοντέρνα σχέδια και προσεγμένες λεπτομέρειες  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα υπέροχα ολόσωμα και μπικίνι της γνωστής εταιρείας.

 

 

 

 

Συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας με την άριστη ποιότητα οι δημιουργίες της bilitis είναι αυτό που ψάχνουμε για το καλοκαίρ του 2021.

Mitos Swimwear: Απίθανα Made in Greece μαγιό & beachwear για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει και στο eirinika συνεχίζουμε να βλέπουμε υπέροχα μαγιό από made in Greece εταιρείες!

Τα ολόσωμα, τα μπικίνι και beachwear της Mitos αντλούν την έμπνευσή τους από την ελληνική κουλτούρα και την μυθολογία.

 

"Παντρεύοντας" με δεξιοτεχνία τα εξωτικά prints με τα περίπλοκα κεντήματα, τα μαγιό και τα ρούχα για την παραλία, του brand μας "ταξιδεύουν" στο αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι, από την αρχαιότητα ως σήμερα.

Sun of a beach: Μαγιό για όλη την οικογένεια - Η Μελίνα & η Έλλη λανσάρουν την νέα κολεξιόν για το Καλοκαίρι 2021 

Η "Sun of a beach" , η οποία έχει μια υπέροχη συλλογή από πετσέτες λάνσαρε πέρυσι την πρώτη κολεξιόν με μαγιό

Είναι ένα όνειρο που η Μελίνα και η Έλλη θέλανε πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν και τα κατάφεραν.

 

 

 

Φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά τα κοριτσία με πολύ μεράκι και φαντασία δημιουργούν νέα σχέδια  μαγιό για όλη την οικογένεια. 

Madame Shoushou: Μade in Greece τα ρομαντικά, θηλυκά μαγιό - Φραμπαλάδες & floral μοτίβα (φωτό)

Τα υπέροχα μαγιό της Madame Shoushou με τα floral μοτίβα και την ρομαντική διάθεση έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την αγάπη των Ελληνίδων.

Η σχεδίαστρια Ελίνα Κορδαλή, που βρίσκεται πίσω από το εν λόγω made in Greece brand, δημιουργεί πανέμορφα ρομαντικά και άκρως θηλυκά κομμάτια.

 

 

 

 

 

 

Εξώπλατα, με μανίκια, φραμπαλάδες και λουλούδια, ρίγες, ανοιχτές πλάτες, πουά. Αυτά τα μαγιό μας κλέβουν την καρδιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ