Vintage pics: Η Linda Evans την δεκαετία του 60 - Η Krystle Carrington της θρυλικής «Δυναστείας» ήταν ένα ξανθό και όμορφο κορίτσι

Κέρδισε τον πρώτο της ρόλο το 1965

Γεννημένη το 1942 η Αμερικανίδα ηθοποιός Linda Evans έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση το 1960 σε ένα επεισόδιο της σειράς Bachelor Father, ενώ κατά την δεκαετία του 80 έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη θρυλική Δυναστεία.

Μετά από διάφορες εμφανίσεις η 78χρονη σήμερα Linda κέρδισε τον πρώτο της ρόλο το 1965 στο The Big Valley και έμεινε στην σειρά μέχρι το τέλος της το 1969.

Η linda Evans όμως έχει μείνει περισσότερο γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Krystle Carrington στην σειρά του 1980s ABC Δυναστεία, στην οποία και έπαιξε από το 1981 έως και το 1989.

Και αν η σειρά και οι πρωταγωνίστριές της έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία για τα ρούχα και την υπερβολή, η Linda Evans - πριν γίνει star και κερδίσει το αστέρι της στο Hollywood - ήταν ένα ξανθό και όμορφο κορίτσι.

Το Vintag.es παρουσιάζει λοιπόν μερικές vintage φωτογραφίες της ηθοποιού όταν ήταν στα πρώτα της βήματα την δεκαετία του 1960.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ